BOSNIER ÄR SÅ JÄVLA BRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

KROSSADE WERDER PREMEN MED 5-1 I SISTA MATCHEN

Supersrällen är ett faktum

Wolfsburg är nya mästare i Bundesliga – och anfallsduon Edin Dzeko och Grafite har skrivit tysk fotbollshistoria.

Laget debuterade i Bundesliga så sent som 1997. Den bästa ligaplaceringen innan årets säsong var en femteplats. Vid juluppehållet låg klubben bara på en niondeplats.

Mot alla odds firar nu lilla Wolfsburg en historisk ligatitel.

NYTT REKORD

I den sista omgången räckte det i praktiken med oavgjort mot Werder Bremen, för att säkra guldet.

Men Wolfsburg nöjde sig inte med en poäng. Felix Magaths lag körde över gästerna med 5–1 och bakom segern låg – som så många gånger tidigare – bosniern Edin Dzeko och brassen Grafite.

Dzeko sköt 5–1-målet, medan Grafite fixade 2–0 respektive 4–0. De tre målen innebär att duon tillsammans gjort 54 mål den här säsongen, vilket är ett nytt rekord.

Goals

1-0  Misimovic (6)

2-0  Grafite (15)

3-0  Proedl o.g (26)

3-1  Diego (31)

4-1  Grafite (56)

5-1  Dzeko (74)

( BOSNIER GJORDE 50 % AV MÅLEN ;) )

(DÄR har vi målet ! SÅ FUCKING SEXIGT)

(OCH DÄR HAR VI FIRANDET. BARA KOLLA DERAS SVETTBAND. SÅ FUCKING BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Återigen bästa bosniern.

Månadens spelare (April): Återigen, Edin Džeko!

Džeko, Džeko, Džeko. Hur långt kommer du gå? Hur långt som helst säger vi. Fortsätter du såhär så kommer du bli världens bästa spelare. Valet av månadens spelare för aprilmånad var relativt enkelt. Det är tredje gången i rad som Džeko får utmärkelsen.

Oddset på att Edin Džeko skulle bli månadens spelare är 0,80. Det är så bombsäkert att man förlorar pengar även om man gissar rätt. Han har gjort så många viktiga mål för sitt lag och landslag att man glömmer bort det. Tänk om han även fick ta straffarna? Då hade han gjort över 30 mål. Guldbollen någon?



(ps. det är inte jag som skivit texterna, mina kommentarer är inom parantes. Utan jag har tagit texten från alla tidningar i världen, för han e ju typ världens bästa spelare ;). Plus efter matchen vet ni vad han gjorde? TOG 2 BOSNISKA FLAGGOR, EN PÅ RYGGEN OCH EN PÅ BRÖSTET OCH SPRANG RUNDOR MED DET. TROTS ATT HAN SPELAR FÖR WOLFSBURG. DET KALLAR JAG BOSNIER!!!!!!! DIREKT NÄR VIDEON KMR UT NÄR HAN SPRINGER RUNDOR MED DEN, SÅ KMR DEN UT PÅ BLOGGEN ;) )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0