Börja igen?

Jaa vet inte mkt som pekar på det men tid alltså. Under helgen va familjen här. Ska sätta före & efterbilder från SKÄGGETORP (som bev tkr låter så roligt) och Ekholmen.
Brushan hjälpte mej som faaaan. Saknar alltid min bror så jävla mkt. Han får mig till att inse att jag inte är den enda som är sick HAHA när han är här skrattar jag åt typ allt han säger -.- fattar inte var han får allt ifrån.
Hans kommentarer har allt som allt varit dödliga. Iofs går alla hans skämt ut över mig? Men Arnela skrattar alltid åt skämt som är mot henne själv.. jag vet wtf. Men palla hålla det inom sig om man ändå tkr det e kul?
Har massa massa bilder att lägga upp och massa kul att skriva men PALLAR INTE! Fattar inte mitt problem. Satt o läste "pita-inlägget" på bussen Folk fucking snea när jag började STOR-LE mitt i bussen och jag va tvungen att gömma mig under min jacka. Jag va bra på att blogga en gång i tiden hahaha att jag till och med skrattar åt mina egna gamla inlägg.. Vad har hänt? :P
Bloggar imorgon, ska njuta av min nya lägenhet idag ni anar inte så mysigt allt är. Nu börjar allt nytt. Morgonträning imorron, abow shit krydd hur ska de gå
hade

Varför landa när jag flyyyger fritt ^^

Shit allt känns så jävla bra just nu ! I skolan skrattar jag 24/7 med emica, alltså fan jag dör. Läste ett gammalt inlägg där min brorsa kryddar om min mammas mat... Jag satt o kunde inte hålla mig för skratt på bussen :( så jag ba tog jackan som vanligt och gömde mig i kragen HAHAHAH
oj bilden blev lite för stor. Men såhär snäll är emic mot mig -.- ema e grön, det e hon som skickade det till mej för jag har inte IPHONE utan HTC ♥
Hon ska överdriva ALLT okej? Inte på samma nivå som mina gamla killkompisar men she will get there HAHA
Sen kommer Sinan sakic och Sako polumenta till Nkpg.. ska jag agera Sinan-stalker och dra dit? hmm fucking bud på det !
Börjar bli lite irriterad på ett jättemobbat objekt som kommer o kommenterar min blogg för att hon är avundsjuk, ffs läser och kommenterar min blogg oftare än vad jag uppdaterar. Orkar inte lägga ner energi på det men skulle inte tveka att dedikera ett eget inlägg till hur mobbad och avundsjuk tjejen är. Så lägg ner projektet ..

Someday. Someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else.

jag inte tagit ett fotto på typ...10 år Håret är väl lite längre nu. 1dm sen är det till svanskotan :D (mitt mål) är lite trött se man hahaha pluggade till sent, sen är jag samtidigt glad.
Antagligen första och sista bilderna på mig i denna lägenheten i Skäggetorp. Snart flyttar man till Ekholmen, i en egen lägenhet ♥
Och för att göra inlägget "blommigare" så klarade jag programmeringstentan, och känns som att jag klarade matten? haha :D Nu börjar de rulla på för fan !
Fika med Edina now, japp fika-arnela is back. Dock inte i mezo men Linköping-stad :D

It requires less character to discover the faults of others, than to tolerate them.

Mysigt idag. Snackade med en vän idag
Jag: Jaa... så min dag kommer bestå av enbart plugg (hoppas på att han ska säga emot mig)
Han: Ja Arnela :) Du får vänja dej ^^
WTF vadå vänja mig? Jag är fan en livsnjutare. Inte fan är jag van att vara i skolan 10 timmar om dagen och plugga resterande 4 hemma!
För övrigt pluggade jag HELA lördagen inför tentan på tisdag med Haris Pierre & Robin i skolan idag. Intressant nog. Jag faller offer för allt jag säger " :) " När det är JAG som har den fina svenskan..
Fyfan så tråkigt inlägg. HAHA fyför i helskottan

Inte fan är hon normal.

Hon tror hon är edward från twiligt. Och tuggar som en jävla elefant, tar i så hon nästan slet av sin läpp o förblödde.
Alla fina studenter sitter med sina fina sallader och köttbullar med potatismos, kommer jag där med PITA HAHAHAHAAH äter med händerna okej? HAHAH 
Hon mmsa dettade fottot när jag gjorde projekt, kollapsade nästan HAHAHAHA fucking psykfall. Men arnela va assnäll och köpte glass till kexet ♥
Men ja på 2 timmar ska man hinna duscha städa hemmet och plugga? Stress? nejnej -.-

Helsingborg.. Min hemstad, som nu blivit en stad jag bara besöker.

Detta är det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv. Vet ni vilken förändring som skett i mitt liv på bara 2 månader?

Har fått egen lägenhet, flyttat 3 h från Helsingborg, bor i annan miljö, börjat plugga högskola, är utan bil - alltså åker buss (skandal), städar, "lagar mat", handlar och betalar räkningar SJÄLV. Bor SJÄLV efter att ha bott i fullt hus och var aldrig ensam. Ja, listan är lång. Men 2 månader senare åker jag tillbaka till mitt gamla liv och inser - det väntar på mig. Staden är alltid densamma, folket är detsamma och saknaden kommer aldrig att försvinna utan bara växa.
Var med mina älsklingar så mycket jag bara kunde. Och att komma HEM där den enda ändringen var en ny tavla var helt sjukt. Som att man precis kommit från en semester från bosnien.. Men att inse att jag faktiskt inte bor där mer krossar mitt hjärta.
Hade OTROLIGT kul med mina vänner. Och när dem säger "Arnela, snälla kom hem, vi har så kul ihop" gör attjag bara vill gråta. Vill ta dem hit och bura in dem och va med dem om kvällarna... (och aldrig släppa ut dem) HAHA
Att säga hejdå till min underbara bror var det svåraste. Det var svårare än när jag åkte från första början. Jag ska vara stark och hålla ut. Undra hur lång tid det tar att anpassa sig?

Tror det finns något här som jag behöver i mitt liv. För det är hit ödet tog mig. Men vad? Framtid? Vänskap? Kärlek? Erfarenhet?



I'm so in agony. Look at the state of me... #

Vetifan, folk klagar på att jag inte bloggar som jag ska? Haha ja det kan stämma.
Har varit med Ema i Norrköping, BÄSTA EMA! Alltså tjejen e crazyyyyy. Synd att jag inte fottade lite o så.
Tjejen kör 100 på 50-vägar, hennes kommentarer är dödliga, jag gråter.

Vi vaknade på morgonen o hennes bror snackade högt, hon ba "KAN DU HÅLLA KÄFT DET FINNS FOLK SOM SOVER!!!!!!!!!!" jag kollapsa, han ba "Oj förlåt... ska dra o träna" hon ba "VAAA TREVLIGT!" HAHHA dog!
Sen var det läääängesen jag dela med mig av tankar osv. Tänkte köra en kort text.

You can't always have what you want.

Såklart blir det about love, har fått förfrågning om det. Tänker inte prata om mig, men allmänt.
Först så är det känt att folk dras tillbaka för dem överdrivet bra minnena. Finns INGET som kan öppna såren igen som en låt som påminner om det förflutna, eller kanske en lukt? I mitt fall finns det inget att tänka tillbaka till och sakna (och utan att syfta på någon specifik, men många tror att jag gör det). Jag är en människa som kollar framåt. Oavsett vad som hände för ett, två eller fem år sen, det är DÅ och därför kollar man inte tillbaka. Oavsett hur mycket man kämpar får man inte tillbaka det som en gång varit. Tyvärr. Så ni (speciellt tjejer) som går tillbaka till sina ex miljoner gånger, SLÄPP DET! Han är inte den enda.

Och sen folk som gråter för någon annan, visst har det tagit slut trots att båda ville fortsätta vara tillsammans då är det klart man inte har annat val än gråta ut det. Men får den andra dig att gråta av okänslighet är han/hon inte värd det! No man is worth crying over, and when you find the one who is, he won't make you cry...
Och så fucking är det..

Och sen kan man inte alltid ha vad man vill ha. Tyvärr det också.. Kanske hittar man någon som i dina ögon är ideell men av olika anledngar passar inte pusselbitarna för att göra det hela perfekt. Kanske behöver man kämpa för det? Eller så fattas en pusselbit och då e det lika bra att ge upp det hela. Alla är så naiva och ytliga. Tänk framåt och tänk realistiskt, kärleken är faktiskt något som kommer då man minst anar det, oväntat

sött.


RSS 2.0