Sista middagen med tjejerna innan jag åker :D

Önskar ord kunde förklara hur mkt ni betyder tjejer !
Jag och derya va 14 min sena.. och under dem 14 minuterna fick vi 3942342853 sms av martina som säger att hon är döhungrig och att vi e CPSENA osv HAHA värsta mordbreven.. Men så e det med polacker och mat.. HAHAHAHAHAH

Sen ringer elin okej??? hon fucking ringer, och vi "ger dem tillstånd" att beställa tills vi kmr dit hahah orkar inte mer.

SNACKA OM FUCKING BLIXT.. och alltid elin ska gömma sig bakom sin FULA handflata
Derya har aldrig varit så nöjd.. och så ser martina ut efter mat i magen ;)
Min kexiga green eyed cat eyes.. fucking kex.. krydd.. och sen det andra kexet ser ni tyvärr inte.. IGEN

Jag blev den mobbade själv.. på andra sidan, trots att middagen var ÄGNAD åt mig :(

OMG snacka om att detta var en riktigt sjuk bild, jag e typ i kanten helt utanför och martina leker... typ...G?
Såhär ggår det när jag och deki ska fottas och martina är i närheten av kameran.. hela hennes feta huve täcker -.- SÅJA

OMG så fula.. ja jag sa det i plural, derya blev lika ful som mig :)
(Som de brukar säga vänner säger "Nej du blev bra gumman" men BÄSTA vänner säger "FYFAN VAD FUL DU BLEV DERYA.. jag med för den delen")

Game over Arnela -.-

Såhär sågade Derya mig...

Lite ironiskt nog chatta vi i chatten som ni ser... plus smsa ... lite bevis på att vi e besatta.. eller kanske bara inte tröttnar på varaann HAHAHA

Malmö med min flickvän ♥

Ibland önskar man att man va normal och inte drog till sej blickar för att man är ... lite... annorlunda HAHA
Mina fötter värker och jag e trött som satan på svinets röst hatar henne så fucking mkt för hon e så fucking kaxig (du vet att jag älskar dej bejb du e finast) men hon ska alltid kaxa ! :)

Önskar jag bodde i Malmö, där är folket öppet och försöker lära känna varann helt öppet utan att skämmas medan man i hbg ska snea och kolla ner på folk och HÅLLA FLABB.

Iaf vi shoppa lite sen åt sen shoppa sen åt sen shoppa sen åt.. bokstavligt HAHA.
Sen nr vi såg en snygg kille jag ba: THREE O CLOCK!
Ser man Derya värsta tänka och sen(efter 10 år) kolla åt andra hållet
jag ba: WTF? sen jag ba oj det va NINE O CLOCK  fail..
Sen kunde dem vi snacka om också fatta så vi bestämde oss för att lära varandra räkna på varandras språk, såhär gick det:



Mitt uttal är inte o leka med -.- HAHAHAH Men derya uttalar ändå hyffsat eller vad säger ni?
pallar inte hennes "SCHH!!" när jag inte ens hade sagt ett piss.. -.-

När vi va trötta på shopping gick vi en runda, och när vi skulle fula oss höll vi varann i hand.. det va så jävla roligt. En sån utländsk typ skulle ragga så öppna han fönstret så tog vi varann i hand han ba typ svalde vad han skulle säga HAHAHAH typ stängde fönstret igen alltså vi dog -.-


Gangstapose för FAN..sötnöt

Alltså flera gånger när vi gick var jag tvungen att stanna för att vika mig av skratt åt derya.. jättemaxad -.-
Sen hade vi inget o göra på väg hem så vi fottades lite och flabba till döden..

HAHAHAHA DEYRA

Sen har MIN PAPPA lärt mig hur man gör detta med ögat och det tyckte vi såklart var SKITKUL på bild

Ja min pappa e lite speciell vi har samma humor jag och han :P söta ögon... söta...

Dt fanns en riktigt brutal på mej men OMG nej ni kan INTE se den ni hade fucking kollapsat skojar inte!

Och sn när hon skulle ta en annan buss hem.. så ringde jag henne när hon "vinkade av mig" så vi kollade genom bussfönstret och snackade i tele. HAHAH vi klarar inte av 2 sek utan varann STENMOBBADE


Malmöe

Nu ska man mot Malmö och shoppa med Derya :)
Igår spenderade jag lite tid med Martina & Katarina & Demon :D vi kollade "so u think u can dance" och jag fulade mej med demon HHA


GulligulL!

Vad säger dem? "Det man inte vet har man inte ont av?"

Tänkte på det idag. Det som egentligen menas är att om man inte säger sanningen till en person kommer den inte veta ngt och heller inte vara sårad. Men sen tänkte jag; Samma sak gäller nog när man saknar något. Det man aldrig upplevt kan man ju inte sakna eller hur?

När man väl upplevt kärleken kommer man aldrig undan. Okej sen finns det folk som inte tror på kärleken men egetntligen är det bara för dem aldrig fått uppleva det. Jag själv saknar det som fan.
Det är väl klart man saknar någon att hålla i hand, smsa med, få råd från, mysa kolla film med, gå ut o äta med, dela din vardag med och skoja med.. Men sen är det en del som jag tycker är viktigare och anledning till varför jag varit singel. Förrutom allt det jag nämnde ska han vara lika sjuk som mig, vara spontan, inte trycka ner en utan lyfta en, älska en då man är som värst, inte översvartsjuk, vara full med fantasi och det viktigaste av allt läsa av tystnaden. Då han kan göra det - då är han den rätta.

Att läsa av tystnaden är först och främst att det inte en "pinsam tystnad" då e det likabra att bryta kontakt direkt sånna "pinsamma tystnader" ska inte finnas. Och när tystnaden talar ska han veta; Hon är ledsen, hon är glad, hon vill jag ska hålla om henne, det är något som stör henne osv. Tro det eller ej har träffat folk som kan läsa av den tystnaden men dock bara vänner. När en kille säger "Jag ser på dig att du är ledsen" då du försökt dölja det håll hårt i honom för det är guldvärt.

Ibland önskar man att man aldrig upplevt kärleken faktiskt för man går ständigt runt och tänker på vad som kunnat vara. Jag ser vänner som aldrig upplevt kärleken eller ja upplevt att bli sårade. Dem har en helt annat sorts leende, dem har inte blivit ärrade.. än..

Catch me if you can ;)



Musiken uppdaterad ;) DENNA HAR DÖDLIG TEXT ;)

They say love can be deadly
I know this already
I know what i like
Stop trying to scare me
If only you knew
The things we've been through
Then maybe you would leave us both alone


So time after time
They try and prove me wrong
But nobody knows the way she saves me

Till martina nu peace out !

Nobody has a girlfriend like me :D




HELDAGG med Derya finns inget bättre, vi dog av garv - först käka vi oss mätta på MC sen åt vi fruktsallad på pistachia.. fucking tvinga i oss det..

Derya: Jag har fucking betalat 39 kr för denna okej ALLT ska IN...
HAHAHA som ni förstår flippar hon, hon e inte en snål häxa -.- Men egentligen fanns det lite andra anledningar till vf vi käkade upp våra fruktsallader till sista droppen A.K.A TRÖSTÄTA :( HAHAHAHAHAHAA

Så nu ska man köra iväg till derya igen HAHA (ja vi e beroende av varandra klarar oss inte utan varann i 3 timmar max så därför ska jag dit så vi kan blanda våra själar o bli till ett) ... (HAHAHA)... Så vi ska sitta i hennes trädgård i det fina vädret dricka kaffe lyssna på musik :D DÖR

This is what life is about ! ;)

Glömde berätta om vår oförglömliga utgång. En viss derya hade trampat i sin hunds dogshit (det händer alla) MEN i RUKENS bil.. WTF??? HAHAHAH vi va tvunga att gå till macken kl 12 för att ta bort det. NI anar inte så mkt vi skratta!


Men sen blev det en REJÄL utgång :D

Abbas Dino Saman :D HAHA

Fuck it I'm on one !



I’m getting so cold
I aint work this hard since I was 18
Apologise if I say, anything I don’t mean

Forever alone - för roliga!















Jag har fått smaka på min egna medicin.

Det är HELT sjukt. Saajk, hur snabbt man kan få känslor för en person. Sist det hände mig var 4 år sedan, så jag har glömt det. Nu inser jag, man är inte psykopat för man faller för någon efter 1-2 dagar, utan bara man hör det "klick-ljudet" vet man - denna kille kan jag falla för. Det är det livsfarliga, jag har blivit utsatt för det nu. Alltid jag som varit på den andra sidan av dethär klickljudet, jag som slutar med att vara den som kommer undan HEL. Men nu, nu är det jag som utsätts för det livsfarliga, måste klippa banden medan jag fortfarande är frisk i psyket.

Jag har som sagt blivit utsatt många gånget för att mina närmsta vänner lämnar mig för sin partner - därför jag har dem äkta kvar som inte gör det. Och jag inser inte hur BLIND man egentligen blir av att hitta någon som du faller för. Du blir rent av blind, tänker inte på samma saker som alla andra runt om. Jag har varit med om dethär för många gånger för att själv göra det - men var redan på väg.. tills jag stannade upp och insåg "Aahhaa, det är såhär det går till när man sakta men säkert säras från sina närmsta - för någon man har HELT andra sorters känslor för"


It's simple believe in those who SHOWS it! ;)

Älskar mina läsares åsikter!

Jag älskar att läsa kommentarer och råd ni kommer med när jag har det svårt. Men sen finns det också haters som man kallar dem, som går in på bloggar för att förstöra för en - bokstavligt. Funderar på att sätta lösenord på bloggen. Ska egentlien inte vara nödvändigt men vadfan e lite trött på att få oönskade läsare som kommer till mig för att skaka av sin avundsjuka. Om ni nu är så avundsjuka läs inte min jävla blogg, känner ni inte mig så säg inte till mig hur jag är :)

Sen har jag inte haft tid eller bilder att blogga med. Har gjort saker som inte är lämpligt att blogga om för jag inte vill hela världen ska veta mitt liv. Men ja.. annars va jag hos Martina igår (som är i Cypern men gav mig nyckeln - ja jag vet jag har världens bästa vänner som litar på mej) med Katarina och elin, vi ba satt o softa :) finns inget bättre

Krängt isglass -.-

Hög feber igår på morgonen - men panodil gör sitt, mår bättre nu. Kollar Oprah när Ricky Martin "kom ut" med att han va gay. VARFÖR ????? För fan han e PERFEKT pappa, har världens största hjärta, helt snäll och söt och dessutom världens hetaste man. LATINO också, pratar spanska -.- fucking FAIL

FYFAN -.-

Läs-inlägg

Vet att alla inte alltid älskar LÄSA bloggar, utan man bara bläddrar igenom bilderna läser kommentarer sen var det det men jag funderar på att skriva lite idag faktiskt, för min egen skull.

Allt som händer en i livet händer av en anledning, allt som hänt en har format dig till den du är. Om det så är en kille/kompis som sårat en. I början är man alltid naiv och litar på folk hursomhälst - det är då man blir mest chockad när personen du litade på sårar dig. Man tycker också att dem som uppmanar en "Lita bara på dig själv" låter som negativt folk som inte har vänner eller ngt sånt. Men jag ska säga er det är dem inte alls, utan tvärtom. Dem kan leva livet med all sin tillit på en person - sig själv. Dem har vänner för dem sårar inte någon - dem VET hur det känns att bli sårade. Jag är en av dem nu, jag säger inte till folk att dem inte ska lita på andra, för jag faktiskt hittat vänner som jag kan lita på. Inte för att dem sagt det utan för dem har BEVISAT det.

Trots att jag vet allt detta kan man inte undgå att inte bli sårad - alla är vi mänskliga och börjar älska en person som sedan sårar en. Nyligen hände det mig också jag förlorade en vän jag hade mycket mycket nära hjärtat, det var nästan lite väntat också därför visste jag hur jag skulle handskas med det. Dock har jag märkt att killar inte har en chans hos mig, inte medvetet utan jag kommer aldrig nära dem av olika anledningar, och nr ett är att jag inte vill bli sårad därför har min "mänskliga sida" att älska någon dämpats. Jag älskar inte folk hursomhälst heller det tar lång tid, "kärlek" är ett ord för mig som jag dränkt. När jag märker ja börjar bli kär tar jag STORT avstånd. Så ska det inte vara, man ska inte vara så försiktig. Hur ska du annars lära dig rätt och fel? Hur ska du annars få erfarenheter och senare använda detta för att veta hur du ska göra? Måste släppa taget om det där, visst kille kan jag ha men frågan är om mitt förflutna låter mig släppa loss och få känslor för den killen. Vad är ett förhållande utan känslor? Hur ska man bli kär utan kärlek?

You don't get respect, you have to earn it ;)

24 mysiga timmar med film middag o prat ♥

Ni måste se Limitless ;D

SOOOOOO CUTE :D

Hade ätit upp hela gangstahögen :D
DOOOOG FÖR HAN -> SÅ SÖT :D

Okej denna va ba för rolig HAHAHAHAHAHAHHA??? wtf

ÅTTA år sen..WTF??????????

Kommer ni ihåg:


Hela åtta år sen den kom ut... sick eller vad??? Alltså var jag 11 år när den kom ut? Tiden bländar en :S

What can I say?


Insane ♥

Det finns inga ställen som är dåliga
Bara dålig musik

En stämning är aldrig dålig
Man kan själv göra den bra

Inga tillfällen är tråkiga
DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL!


Åt middag men tjajorna igår o de vå sååå kul vi stack ut efteråt♥♥♥ och det va riktigt ovanligt lite folk ute, men fyfan som vi maxa, har träningsvärk idag :blush: HAHAHAHHAHA

Snackade med Deki igår och signalen var dålig:
D: - ARNELA ARNELA HÖR DU MEEJ????? :O
A(helt allvarlig): - NEEJ... DERYAA????
D: - okej.... hurfan hörde du då min fråga -.-
HAHA


Trang låtsas gömma saj o sånt :D

Tzaziki =  for the Andedräääkt :P

Det var mat för hela Sveriges befolkning :) hihihi dock va vi 8 tjejer :D nice and easy, dock har jag inte bilder på allt annat kul som:

- MUFFINSEN
- Vårt vardagsprat
- Kriget vid matbordet -.- (Alla blattetjejer snackade i kör okej.. eller ja"snackade o snackade" mer som skrik)
- SMINKANDET HAHAHAHAH omg ni skulle sett smink över HELA bordet alla satt o sminka alla -.-
- Kaozet i The tivoli
- Vårt luffande från krog till krog
- KRÄNGANDET av mat kl 4 på morgonen aahhhh
- Hur döda vi va på morgonen HAHAH sick

Men bilder kmr dirr när sabina skickar Pease and looove

Judge me & I'll prove you wrong..


Imma spread my wings and fly this don't mean that its goodbye. But I gotta find, gotta find my own way now...

SÅ mycket jag gråter till denna låten.. Så mycket :(


Mamma sa till mig igår:
- Hur ska jag klara mig utan dig? Det kommer va så svårt utan dig, inget kommer va sig likt.
Kändes som ett skott mot hjärtat...

Fick mina betyg skickade till studera.nu.. och ja jag hade räknat fel på snittet, det blev 21 exakt.. och det ger migg möjligheten att plugga i Linköping.. inte Göteborg.. Jag råkade välja Linköping före GBG. VET INTE VAD JAG SKA GÖRA??? VILL PLUGGA I GBG ! Ska jag jobba i 6 månader och söka sen igen? Eller nöja mig med Linköping?



Twisted


Don't expect something you don't deserve..

Va på en mkt mkt fin fest i en lokal för att fira att Donika har tagit studenten :D
såhär såg man ut, ja jagg vet lite suddig -.-


Och dagen efter (igår) va man hos Deki för att äta jordgubbar doppade i choklad :D och sarma som va över efter hennes studentfest... va där ENBART för maten, inte för att umgås med henne HAHAHAH nää vi satt o flippa om det för det finns folk som faktiskt gör det på fester -.-


Derya sa jag skulle leka sexig.. såhär blev det -.- HAHAHHAAH jag dog

Party all WEEK long ;D

Tror inte jag festat såhär mkt på en månad... NÅGONSIN.. -.- Och jag väntade på att min pappa ska säga "SKA DU SLUTA FESTA NÅGON GÅNG?" -.- HAAHHA ja va på Dekis fest igår sen iväg till Sabinas tsm med Muki ♥

Nu ivägg till Donikas fest ;D HAHA vila börjar IMORRON! sen är det:

SUMMER 2011 HERE I FUCKING COME !





In three words I can sum up everything I've learned about life — It goes on

Och så är det. Har aldrig haft sånhär ångest i HELA MITT LIV -.- När jag lyssnar på låtar som påminner om studenten blir jag spyfärdig HAHAHA för jagg hade så jävla kul och det händer bara EN ENDA gång..

Detta är vadjag fick av min lärare... KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV hahaha


Och detta fick mig till att släppa tårar :( Så fint skrivet ! Och ja jag bryr mig inte riktit att ni inte förstår :P bloggar för min egen skull också (A) ni som kan bosniska har lite fördel :D HAHAH


Loooooooooove ♥

Och nu kommer ett inlägg om en dag som är oförklarligt.. Vad ska man då skriva?

INNAN NI BÖRJAR LÄSA SÄTT PÅ DENNA LÅTEN :
(massari dancing for your life)



Ja.. man kan inte förklara livets underbaraste dag förrän man upplevt det själv. BIlderna är inte ens 0,00001% av hur underbart det var. Jag tror alla tänker att dem hade bästa dagen i deras liv. För min kunde inte bli mer perfekt.

Såhär såg man ut på morgonen: Pigg och glad:



Off till Champanjfrukost !

Klassen:
Sedan upp mot skolan...

Lite fotografering med klassen och enskilt..
Här sitter dem o väntar på att alla ska fottas klart :D

Aulan.. där vi sjöng och hade oss :D


Sen springer vi ut från skolan:


Träffa familj o vänner:


Sen drog man mot stan för att springa nerför trapporna vid kärnan :D


Sen sprang man ner :D


Och 7 varv runt magnusstenbocksstatyn. :D


Sedan av mot flaket :D
Där stod Selma och väntade på mig :D AWWW


FLAKET VAR DET BÄSTA JA UPPLEVT !


VI PÅ FLAAAKET:


Legenderna från SP3A

Sen blev det fest hos mig... Bosnisk mat:


Yesyes sen stack man uuuut :D tyvärr inga bilder därifrån (som jag fått iaf) HHAHA
Men tror det var ännu mer dödligt än flaket..alltså mycket mycket mycket dödligt nu är det bara minnena som inte ska svika för att inte glömma natten :(
En död arnela efter frukost på mc kl 9 på morgonen:


SPECIELLT TACK TILL MITT HJÄRTA IMAD som gjorde allt så mkt lättare för mig :D hahaha
Andra speciella tack till derya för hon e min älskling :D HAHA

BLANDADE KÄNSLOR !!!!!!!


Såja.. ni som följer min blogg får väl se smakprov på min klänning. Oh med mina fina klackar (sen converse såklart) mössan o allt runt halsen fattas. Visselpipan är nog mitt nr ett imorron !

Pappa kom in o skällde på mej att jag inte sover o klockan e mycket. Men blame me? Hur fan ska man sova när man tar studenten imorron? Herregud är SPYFÄRDIGG av alla blandade känslor :S Jag måste sluta va så känslig! -.-

SORG:
- Aldrig mer ska ja sitta och flippa ur i kafeterian pga en kopp kaffe,
- Aldrig mer ska jag bli utstirrad av anders för jag kmr en halv minut sent
- Aldrig mer ska jag sitta och klaga på att jag inte orkar ta mig till en annan skola för att ha lektion för att sedan skita i det !
- Aldrig mer ska jag sitta utanför skolan i det fina vädret o flippa med gänget
- Aldrig mer ska jag utnyttja våra hålor till att dra till ica nära o ba köpa ngt random för VI KAN
- Aldrig mer ska jag dra på danslektion o bli stentrött och flippa med tjejerna
- Aldrig ska jag säga att jag hatar engelskalektionerna mer än FUCKING ALLT
- SAKNAR MIN SKOLDATA! :(

GLÄDJE:

- Har kvar mina fina tjejer! och ska uppleva så mkt mer med dem
- Livet går framåt, bättre tider med fler minnen
- Ny stad, ny skola, nytt folk, HELT NYTT LIV
- ALDRIG MER ÖPPNA FYSIKBOKEN OMFG
- Slippa råplugget
- Sommarlov nr 1 framför mig; som jag känner på mej kommer bli BÄSTA
- Imorron ska det FESTAS!

NERVÖSITET:
- Hur bli mitt nya liv?
- Vad händer? Var hamnar jag?
- Vart tar livet mig?

MINNEN:
- Bara minnen kan förklara hur mycket jag kmr sakna mitt liv i hbg
- Minnen från min gymnasietid, min tid som 17,18 och 19 åring..
- Bilderna väcker alla minnen och gör mig FAN ledsen !
- Hoppas o behålla dem här vackra minnena hela mitt liv !

I'M GONNA BE POOOOSIIITIIIIVEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




now THAT'S GANGSTA !


Dör av detta slagget:

Dock snyggakillar..

När man ska få slutbetyg...

When u're about to go in you're like..

When you come out you're all like..

Now: BYE BYE SCHOOL !!!!!!!!!!!!!!!!

Satt och kände typ.. sorg i skolan idag :S Visst hatar man typ att plugga och sånt skit, men man kommer sakna rätt många :( (de flesta är väl dock ändå från nic) HAHAHA nej men många av tychbarnen också :D

Man lyssnar på denna låten; och den kommer påminna mig om min student livet ut :( DEN TAGGAR INTE MIG! DEN GÖR MIG LEDSEN!!!!!


Sen kände vi lite glädje också som jag sa: För att slänga böckerna åt helvete.. bokstavligt hahha
typ så:

Snacka om glad?
Sen fick dem för sig att slänga MIG i soptunnan -.-


Ni kan kolla mig nu HAHA mina utbrott och min "glada min" mot kameran HAHAHAHAH


Med andra ord:

How can u love the summer this much?????


Va i stan igår och skulle köpa VP smak.. och gissa vad? INte EN ENDA ARABAFFÄR hade smak -.- Man ba ; KAN NI ENS KALLA ER ARABAFFÄR OM NI INTE HAR ALLT TILL VATTENPIPA??? hahah nej men typ. Så vi tog martinas smak multiiii den va helt okej. OCh sen för att inte sitta och värma kolen med tändare i 20 min, så lekte vi smarta och gjorde detta istället :

HAHAHA snacka om fantasi ! Rullade ihop 2 foliebitar över en ljusstake och bytte ut ljuset till ett mindre :P

Uppdaterad musik också !

Ska väl ner till stan o köpa vattenpipssmak nu efter att jag uppdaterat musik och laddat ner..
Vad fan är godare jordgubb eller äpple? :(

Eller..



Liten uppdatering ;)

Jag har gjort en massa idagg och igår. Solat åkt rullor(ja jag är fortfarande ett barn) och grillat.

Iggår blev det en spontan ggrillning efter att jag hade åkt rullor med Mirela. Och grillningen var den UNIKASTE jag någonsin varit på. Vi var 6 tjejer på Råå istället för att dra till wallmans? KEDD -.-

När vi kom dit var det normalt typ molnigt/dimmigt och runt 10 var det såhär mörkt HAHA vi kunde inte ens se ngt.

Men vi ba VI SKA HA VÅRA HAMBURGARE :@
Det blixtrade i danmark som fan och såg ut att även regna långgt bort.
Vi satte igång pipan (som smakade skit) och grillade käkade sen började det blåsa som in i helvete.
Vi packade våra grejer och började gåmot bilen.

Jagg ba kände en droppe på min axel, större än en fucking fotboll typ -.- kändes som en box på axeln HAHAH nej krydd, men sen började regnet.. och INTE lite heller HAHA det ÖÖÖÖSTE NER

Idag vaknade man och städade hela hemmet. Sen Blev det rullor med handikappet

Det var perfekt väderför rullor ingen sol så man blev svettig ingen blåst o ingen regn :D

reeeeeeedigt myyysigt. Ångrar dock inte att jag inte stack till wallmans, :D Älskar unika kvällar mer. Jag menar vem glömmer en ösregnig/åskig natt då man grillar 23 på kvällen? INGEN HAHA och som tillägg var det folk som badade i havet och Beverly sa att hon seriöst funderade på att dra dit och frågade dem om dem vill DÖ? och sen trycka upp sin hamburgare i deras ansikte... ganska random dock :D

She will never have a boyfriend...











Tonight get him off of yo mind cuz we came here to have a good time... !!



fucking skit, skönt att vakna halv 5.. när kmr ja somna ikv?? Man brukar säga att man sover i 10 och är vaken i 14... då ska jag alltså somna kl 7 på morgonen??????? -.-

Jag är helt sjuuuk ! Har varit hemma hela dagen träningsvärk i hela kroppen (vet inte av vad) antagligen av festandet.. Men ja KLARAR INTE AV att vara själv. Jag lovar blir psyk :S Måste va social 14 timmar av 24 annars går jag vild.

Chad <3


Daylight comin' we don't wanna go home !

Alltså, tro det eller ej - jag vaknade halv 5 på eftermiddagen idag -.-
Måste varit för att jag inte sov ut efter Malmö då vi va hemma då det va ljust ute hahahaha och för vi firade Katarina igår !

Black eyed peace Dj var på tempel igår. FREAKING AWESOME !

Martinas ögon (Y)

Här står jag och snackar med honom. Han lät mig fottas med honom men inte dem äckliga svinen som stod i gången fucking svin -.-
Fyfan så roligt d va !!!!!!!
Here he is again




Lite gamla bilder som jag inte lagt upp hahah ! Martina då :D
Bartendern va road av att fotta oss HHAHA

Malmö !

Katarina och jag gjorde det spontanaste någinsin igår ! alltså stack till malmö från ingestans. Kul va de ! Dock körde vi fel på väg hem (Y) duktigt arnela duktigt...


Claude Kelly ♥

Ibland tänker man hur fan man kan bli så lurad av folk. Men när jag lyssnar på ushers, claudes och bruno mars låtar förstår jag hur man blir lurad - folk är så OTROLIGT duktiga på att ljuga. Alltså när jag lyssnar på deras låtar, dem sjunger som att dem är sårade på riktigt man tycker nästan synd får gåshud.

Kollade Blue Valentine förrigår där killen från "the notebook" är huvudpersonen. Han ser RIKTIGT kär ut i båda filmerna och får mig till att gråta -.- Vi människor e riktigt duktiga på att ljuga men även lättlurade..

lång, rolig dag :D

Orkar inte förklara allt detaljerat men bilder brukar säga sitt :D

Emil satt där och grillade och när han ville ha ngt skrek han "GLAS" så ger ngn honom ett glas, sen ba "LÄÄSK" så häller ngn läsk till honom sen "KETCHUP" och någon ger honom den jag ba -.- palla leka kung ba för du grillar hahaha han ba SKA DU HA MAT ELLER INTE jag ba fan -.-
Sen hade martina glömt "tiktak" som vi kallar det alltså den metallgrejen till pipan så vi tog en plastsked och eftersom den smälter satte vi folie runt om och la kolen med hjälp av det HAHAHAHA orkar ej
Martinas hund Demon va riktigt djurig, han rev SÖNDER mina ben -.- kommer säkert bli infekterat det började blöda o allt
Irman + Solning= gift par
Jag och irman la på filten och snackade om Deryas utegångsförbud för läääängesen. Jag skrattade SÅ mkt att jag bokstavligt grät av flabb... AHAHAH irman ♥
NI VILL INTE VETA VAD VI GÖR HÄR HAHAHAHAHAAH "dem ska kishe trösta mig" för en sak som "hänt" HAHHAHAHA oherre !

I hear them whisper, watch them stare but i don’t care as long as you’re near..


To sto me nije ubilo, novu mi je snagu ulilo...

Nu närmar det sig. 10 dagar kvar, sen är jag FRI..

VEM VA VÄRLDENS SÖTASTE FLICKA :$ (H)



Vaknade dock med svullen hals o mår skit -.- hoppas de inte håller i sig !

Sean banan är helt jävla otrolig.

Hör jag denna låten mer än 10 ggr på radio dör jag. Den e stendålig -.- videon är värre än URDÅLIG

"upp med alla dina händer" -.- AHAH sakat
och wtf gör han på 0,25 spankar en annan kille på röven?
Och varför visar han sin röv wtf
men jag tror 2,17 är min favorit HAHAHAHHAHA

RSS 2.0