bed - j. holiday

Jag har inte vetat att han gjort video till denna låt. Men när jag lyssnade på den första gången, för drygt 2 år sen, sa jag: Jag kommer ALDRIG tröttna på denna låten. Och jag har inte tröttnat på den, lika bra fortfarande. Jag har haft den på min ipod & mp3 nu i 2 år, skojar inte.



BÄSTA BONDEN !

Jag vet, även om många av er nekar det, att ni spelar eller har prövat farmville på facebook. Vet ni vad jag gjorde? Jag spelade fram till idag. Och började med ett mål AHAHAH.

Jag blev granne med alla som spelade det. Och när jag tjänat tillräckligt med pengar skulle jag göra bosniens flagga över hela jävla åkern, så varenda jävel som besöker mig ska se den MÄKTIGA flaggan. Och så skulle jag sluta spela :D vilket innebär idag.... FUCKING Sexigaste flaggan EVER... (förrutom bosniens gamla- den kan inte klås)


Biff nr 2

Doni är lika biffig så ni vet ;)
hon trycker INTE upp sin biceps (hon har dock stora annars också) hahahahah

Perfekt lördag...

Måste börja med att lägga in en bild från igår HAHAHA, jag har typ kollat in hur killar "spänner sig" egentligen är andra handen på andra sidan av muskeln, och TRYCKER upp biceps.. BIFF JAG E VA ;)

Och vet ni var mirela sa idag? hahahaha
"Arnela jag pallar inte att alla alltid ser normala ut på bilder och du alltid ska vara den sjukaste och göra miner och fula dig" hehehehehehhehhehee jag är ju sjuk? då måste det visas på bilder också.

En bild på hur doni "sminkade" mig :)
varför varför varför har jag inte blåa ögon?

I af doni kom hem till mig efter 10 års övertalande hahahaha :D 
Vi tittade på saw 4.. helt seriöst, jigsaw är min ABSOLUTA IDOL !!!!!!!!!!!! så f*cking smart & allt hahaha, om man bortser från att han är en psykopat och mördare.....

Så jäääääääääääääävla genomtänkta filmer alla 5.. ! det handlar inte om blod och grejer som alla påstår, det finns ett FETT budskap bakom varenda saw-film... !

tack för en riiiiiktigt skön lördag doni & mirela <3

Horoskop 31/10

Bli medlem på detta på facebook, det stämmer alltid -.-

SÅ SÖÖÖÖÖÖÖT

Aw, Henriks sista match på olympia, han grät... så otroligt gulligt. Nej killar han e inte gay, han e fan modig som gråter framför tv & kameror.. helt helt söt.

Hade han inte haft sån balkannäsa hade han lätt kunnat bli modell HAAHAH :D men han kan aldrig klå fredrik ljungberg, det är kedd, alltså RIKTIG KEDD, på hur snygg han e.


fredrik.. VECKANS ABSOLUTA HETING.
kan man bli mer perfekt?

det hade varit en dum fråga om man frågar varför jag är fotbollsinsatt? hahaha

2 dagar kvar, sen helvete.. bokstavligt

japp, utnyttja helgen till MAAAAAAAAAAAX, för snart gäller det. 2 prov i veckan, enligt provschemat. Inte kul?
vad tkr ni :) P= prov R= redovisning I= inlämning


Igår var jag hos "da sexy girl" Agnesa, jag har aldrig i hela mitt liv varit så DÖD. Så hemsk jag känner mig, alltså dessa dagar har varit katastrof för mig. LOV? hell to the no. Och Agnesa var riktigt söt och typ kollade så att alla hade kul, klart jag hade kul gumman <3 Jag önskar dig allt det bästa ännu en gång till din födelsedag :D

Och är det inte så att alla blattar alltid gör tacos när det är middag? JO ALLTID hahaha för blattar loves it, svenskar också för den delen, men korv med bröd är vanligare bland dem haha :D Fattar ni att Agnesa stekte 2 kg kött för typ 13 tjejer??? tror jag det var. Hahaha vilka djur, och sen dansa dem sönder till albansk musik, jag ba heheheheheh hej jag e bosnisk, fattar allt. Nu vet jag hur doni känner sig bland bosnier hahaha men endå, vi har samma typ av musik, så det var inte SO BAD ;)


da sexy girl agnesa, Doni da freaky crazy kanin, och jag, inget annat än fjortisvarning på mig på den bilden alltså HAHAHAHAHAH

Jag träffade LIRRI igår <3<3<3 ofattbart hur mkt jag egentligen hade saknat den tjejen. Vi snackade också om det, hahah hon ba fan va fult att vi snackar albanska när vissa inte fattar, jag ba jag förstår er.

Doni: - Alltså, jag har märkt det, när bosnier är MINST 2 st snackar dem sönder på bosniska
Lirri: - AAAAAAFAN
Arnela: -TVÅ? hahahaha jag snackar fan bosniska med mig själv, typ svär på bosniska när jag slått mig eller typ räknar matte HAHAHAHAHAHAHAH
Doni, Lirri, Tina: - Hahaha äkta bosnier.

vi trivs

my rules.

Rule nr 1: I am allways right.
Rule nr 2: Just in case I am wrong.. see rule nr 1....

Shoppingfreak -.-

Ni vet så som en rökare är besatt av att röka, knarkare besatt av knark eller tjockis är av kakor.. så är jag med shopping. Fattar ni att jag stack idag till Familia för jag hade skuldkänslor för att inte ha handlat ngt i Malmö? HAHAHAHA freak ffs.

måste visa mina bling-bling hahahaha tagit sån snabb webcam pic skitsamma :D ja den blir lite extrem i cammen..:P

Och sen är jag på jakt efter päls.. OMG HAR GLÖMT SKRIVA OM INCIDENTEN I MALMÖ AAHAHAH...

Jag & amina är på jäkt efter päls går vi in i en emo-affär, av alla affärer för att fråga var det finns.
Där inne väntar en heltatuerad kvinna, 1000 piercingar & spetsnitar på alla klädesplagg. Bredvid henne står en likadan människa, fast man HAHAHA. Jag fick hjärtinfarkt av att bara se dem..

Amina: Heeej, jag undrar om ni vet någonstans man kan köpa päls?

Emo-hardcore-Kvinnan: Vad för päls exakt?

Amina: Jaaaaa, sån man har runt jackkragen.....

Kvinnan: FÖR DET FÖRSTA STÖDJER VI INTE PÄLSAR ÖVERHUVUDTAGET... eller menar du fusk?

Amina: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUSK JA he-he-he-he (jag dör av flabb inombords.. fast vågade inte ändra min, tänkte hon kanske börjar skära mina ådror eller ngt om jag skrattar)

Kvinna: NEJ -.-

Amina: heheheheheheh taaaaaaaack endå :)
väl utanför dooooooooog vi av skratt, klart hon menade riktig, ofta man går runt & letar fuskpäls -.-?

Vad ska man säga om Ibisevic & Salihovic :)

Mål....IGEN av bosnierna
Ibisevic...

Salihovics mål ser ni om ni klickar HÄR.


Greys anatomy

alltså. Jag har inga ord till nya doktorn i greys anatomy. OMG säger jag bara, han dödar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
han är t o m finare i serien ooh
jesse williams

vf ska alla jesse vara snygga hahahaha ? kolla jesse metcalfe.. dör, inget annat
aka john tucker & john rowland(desperate housewives)

F*CKER

Ni får ursäkta språket i detta inlägg, men måste få ut detta.
Jag kom på något riktigt smart i Malmö.

Varför finns inte FU-fingret som smajlie på mobiltelefon? Så jag kan använda den mot alla f*ckers som kommer & leker. Fingret förklarar allt. A shame, den hade varit väl använd. I detta fall behövde Doni den väligt mkt.


Vem säger att lov betyder vila?


HAHAHA mår ni inte riktigt illa när ni ser det? Jag har INTE mycket plugg, nej...


Donika som skrev kontaktanons om mig & derya HAHAHAAHAHAH ngn kille som känner sig träffad? HAHAHAHAHAAH det är verkligen inte sanningen !!!!!!!!!!!!!!

Ska träna nu snart, funderar på att göra en riktigt god smoothie sen, och ni vet när sånna "kända bloggare" sätter ut sån bild på smoothie. jag ville leka sån töntig som dem, så kommer Omer min bror och remixar hela bilden när han åt medan jag drack smoothien HAHAHAHAHAHHAHAHA


Galnaste & Bästa tjejerna <3

Amina <3
mirela<3
doni <3
deki<3
sabii<3

tack för att ni finns tjejer, älskar er....

Malmö unts unts

Skriver idag hur det var i Malmö i måndes hahah Igår var jag så däckad att jag inte visste vad jag höll på med ens.

Första missödet på dagen var att vi missade tåget, så vi tog den som tar 55 min till Malmö. Haha Amina fick typ anfall. Japp & så regnade det SOM FAN i Malmö, men det stoppade oss inte från att dra in på affärer. Jag svär om vi inte besökte VARENDA skoaffär för aminas skull.

Vi satt också på TH för att vi var i stort behov av socker :P så vi satt där och flippa som fan HAHAH ni skulle ba sett, det var maxat. Alla hade typ sina problem satt vi där som kvinnor och klagade på en massa grejer. Nu när jag tänker efter tror jag vi besökte fler matställen än affärer HAHHAHA Vi stack till chinarestaurang och softa, dock åt ingen speciellt mkt, utan vi ba frestades av själva tanken med ChinaBox HAHAH.

Det började ÖSREGNA och vi, så sjuka som vi är, stack till Entré för att fortsätta shoppa. Där Amina hittade sina drömskor, jag & Deki hittade vår drömman HAHHAH, han jobbade i sån streetaffär, FATTAR NI VILKET KEX ELLER? sån mulatt lång kexig fin ae kedd.

Genta Donis kusin träffade oss där, så skulle vi tsm tillbaka. Fattar ni att jag upplevde Bosnien på nytt i Malmös bussar? HAHAHHAHAHAHAHAAH Alltså, när vi kom in hade han ingen växel, bussarna hade ingen sån tabell längst fram så man kunde se var man var någonstans. Plus att det läckte in från alla håll, fattar ni som vi höll på? haahahah Jag skulle sätta mig ba ser jag att hela jävla sätet var genomblött och att det droppade från taket.

På tåget flummade alla, vi var riktigt maxade då, måste berott på att alla var nöjda & glada efter alla köp, mitt i allt får amina panik & fattar att hon tappat bort en påse, så vi blir kyrka. HAHAH sen när vi var klara med att deppa satte vi igång igen, snacka filmer & grejer.

Incidenten på 7an, jag ska inte berätta den specifikt, men alltså. JAG BÖLADE BÖLADE AV SKRATT ÅT AMINA..

Tack för en oförglömlig tid <3<3<3<3<3 vi hade för kul, så vi hann inte ens ta bilder trots att jag hade kamera med mig -.-

alltså, bosnier är kingar PUNKT




Detta är riktig kedd

Alltså, är horoskopet gjort för mig? allt stämmer så jävla bra att jg måste skriva det här.. igen...

You've got to let today's big change happen the way it's destined to -- any influence you have is likely to be negative if you try to change things. It's a good day to practice patience and acceptance.

The Seven of Swords card suggests that my power today lies in scruples. I will not cheat myself, look the other way, sneak or be distracted by superficial perceptions disguised as appeal, entitlement, rescue, comfort or security. In this stage I am not a victim and therefore, any advantage, temptation, or betrayal would be an inside job or come from a moment of opportunity in choosing to leave myself unprotected or exposed. I am empowered by expectation and opportunity and my virtue is forewarning or accountability.

något av det innebär att jag ska lyssna på mitt inre när jag shoppar i malmö & köpa det jag känner för HAHAH :D

Ett inlägg till killarna japp

Badboys? Visst, alla tjejer vill ha en sån. Till viss gräns. Vi har inte världens tålamod heller nej.

Hur kul är det att leka svår i 10 år? I början blir man nyfiken o så.. men fucking lägg ner sen okej? Ingen tjej kämpar för badboys okej? Det har alltid varit killar som kämpar för tjejer, och så ska det förbli. (undantag finns, ni vet vilka tjejer jag syftar på) När det gäller förhållanden är det momas boy som gäller.

hatar hjärndöda killar

Dör av skratt inget annat

Idag.. tidigt på morgonen, tvingar Arnela mamma köra till väla för att Arnela ska köpa EN grej där.. vilket tar 10 sek.:P Efter det drar jag till Amina. Och vi SNACKADE UT rejääääääääääält. Vi stack direkt till maxi & köpte hårfärg, för att färga håret. HAHAHA VILKET FAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL. skillnad på skala 1-10 ... 0,2 eller ngt hahaha typ no differense. Differense i plånboken? jaa för att vara exakt 171 kr HAHAHAH... Vi köpte också allt till tonfiskröra & lät fantasin flöda HAHAH, sen när vi gjort klart den Amina ville fotta för att lägga ut på blogg, hon ba...

- NEJ det ser inte okej ut på bild, ser ut som spya seriöst -.- HAAH men smaken dock... njutning för smaklökarna som amina & jag hade sagt aje keddan

Jag & Amina är jättesjuka människor. Vet ni hur vi gick till tvättstugan? JAPP, jag hade på mig Aminas underdelpyjamas. Alltså ÄKTA invandrarpyjamas från 60 talet eller ngt, med blommor & grejer. Jättestor hoodie, håret i totte och Zlatan pamband. Amina: Färg i håret uppsatt i CHONGE-KLÄMMA, fläckiga tights av färg, också en jättestor tröja. Det var riktig kedd på oss HHAHAHAH


en bild på mig & amina i somras när hon hade vält ner mig på marken eller ngt hahah

Vi plattade håret hos mig, för imorron blir det shopping i malmö på hög nivå. Mirela dropped by, fatta som vi skratta? Amina BÖLADE av skratt.. bokstavligt tårade... Men det hela handlar om att mirela inte får sova ut imorron,,, som vi utvecklade och dog av skratt åt HAHAHAHA jättemaxade.

Jag har inget annat att säga än att bästa människorna åker med mig imorron. Förrutom att Mirela inte kan hänga med :( fatta vilken time vi kmr ha? Utan att ha för höga förhoppningar säger jag : Det kan inte bli mindre än "mkt mkt roligt" det är omöjligt med dessa tjejer; amina, deki & doni<3


Horoskop 25/10

Fiskar
You're feeling a little strange about some new aspect of your life -- and you need to do something to ensure that you're taking it seriously! You may have unrealistic goals this time. When it comes to your life, it's a matter of perspective. It's better to fail at something you love than to succeed at something you hate. Unless, of course, you're being paid a huge sum of money for that something you hate -- which you probably aren't.

Väduren
You've got the vision to make big plans today -- so sit down for a while and make some magic happen! It shouldn't take all day for you to lay it all out and recruit your first few followers.

Oxen
Whether you are at work or at home, you can expect to be caught in the middle of epic power struggles. People's personalities just can't seem to get along right now, and you can't do a thing to calm them down.

Tvillingarna
You're ready for some serious brainstorming -- though you may need to break off from the group in order to get the time and space to do so! Your great mental energy can work miracles.

Kräftan
You need to learn to adapt to changing circumstances -- that's a lifelong process! Today brings you a golden opportunity, which might be irritating, but at least doesn't keep you from getting on with life.

Lejon
You need to play around with your various options until you figure out what you really want to do -- it's not such an impossible situation, but your current approach isn't quite right.

Jungfrun
Show your friends that you're on their side today -- and make sure that everyone can see that you're doing so. It's a good time for obvious gestures and experiments with social issues.

Vågen
Heat up your love life today -- you've got the right kind of energy to do it with ease! You may want to see if your partner (or muse) is up for something totally new and maybe a little crazy.

Skorpionen
You may need to step out of the house at some point today -- if only to escape the weird energy! It may be social or it may just be a function of the house itself, but the malaise should pass pretty soon.

Skytten
Don't shy away from difficult intellectual exercises today -- you're much better able to grasp high-end concepts. It's a good time to explain them to others, too, so share with the whole group.

Stenbocken
You and your money aren't soon parted -- but you do need to make sure things stay that way! You may just need to switch accounts or do a quick transfer, though inspiration to greater things may come, too.

Vattumannen
You are attracting the right kind of people today -- no matter what you're doing. Your great energy is a magnetic force, but it's subtle enough that nobody would think to resist it!



Kom ner på FUCKING jorden


OMFG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horoskopet kan inte stämma bättre, alltså.. ffs. AMINA LÄS.. det är det det handlade om igår. Du vet vad jag gjorde för stort steg, väggen jag rasade !

Fiskarna
The Tower card suggests that my alter ego today is the Survivor, whose superpower for revolution lies in my epiphany for change, brought on with the aid of a serious reality check. Today I have reached a turning point. It may be all over but the crying --but I have the strength to move on and create a better situation for myself. You may say that I never saw it coming or learned the hard way, but with profound change comes new opportunity. One door closes -- another opens. So tear down the wall, and rebuild anew.

alltså..... ffs skrämmande.

What you wont do, he will do...

Baby it's two sides of the story, if you're ready to leave don't think I would be lonely ;)


The last chapter

It ends, right here. 'Cause I'm strong enough, to live without you. You've got to go.

The sad days are over, now I'm standing tall again, prouder than ever.

Zivot da stane ne smije, zivot da stane ne smije.

texten har en fet mening.

lättnad ^10

fattar ni, jag kmr inte ha skola på f*cking 10 dagar, men okej det innebär endå plugg.
Haha när jag kom in i kafeterian alla ba : YEAH ba för jag hade den tröjan :) kexigt
Jag tråkade genom kemin
Sov genom tyskan
pluggade genom fysiken :P och stack till stan med Doni

Doni: - Derya tkr han killen är snygg...
Arnela: - VA? jag visste inte hon hade sån smak.. -.-
Doni: - Alltså det betyder inte att hon vill ha honom, utan ba ansiktet
Arnela: - JAHA ansiktet, det är en annan femma :P
Doni: - ALLTSÅ, JAG PALLAR INTE ATT DU INTE TYCKTE HAN VAR SNYGG BA FÖR HAN VA KORT.

:P ahahahh det är äkta jag


måste berätta om smset en kille i min skola skrev till alla... HAHAH (skriver inte exakt nu)

- Hej alla män och kvinnor, pojkar och flickor, bögar och lespiska osv. Idag har vi pizza i skolan, så snåla inte med närvaron. Ta med alla vännerfamilj & släktingar för detta är once in a lifetime oppertunity...


hahahahah kedd på dem

Peugeot 207cc

Vad tkr ni? Sexig erkänn, ni kmr se mig cruisa i den om ngt år ;)


Fysik A slut..

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen :P nu är fysik A över... Vi hade prov idag.. från halv 9 till 12.10... huvudvärk! Men efter lovet börjar ett nytt ämne.. FYSIK B wiho...

Om jag inte får mvg på fysik A, så hoppar jag av fysik B.. palla plugga på ngt man inte e bra på? hahah Stjärnuppgifterna var så RIKTIGT svåra.. men jag hoppas jag klarade mig, kändes nästan som att man hade för lite tid :P jag fick panik när det var en timme kvar hahhaha

Idag ska man träna, typ ba få av allt och dö ut när man kommer hem.. däcka i sängen.

en gammal bild på doni när vi "pluggar"

& så har jag ngt att säga en viss person, som jag hoppas läser detta.
Jag begär inte att du blir som mig, jag hoppas att du inte känner att du inte duger. Du är bra som du är, bäst till och med. Du har allt... ALLT, så förstör inte det! Jag älskar dig för mkt för att se dig misslyckas. Därför säger jag detta innan det är för sent. Kämpa. Jag tror på dig. Du har 4 år skola kvar. Ba kämpa dem 4 åren.. Högskolan kan du gå när du vill, när du har vilat från skolan. Ditt liv är inte lätt, det vet jag. Men du behöver inte ge upp på allt för det? Jag finns alltid där för dig. Tro ALDRIG att du inte är högst upp på min lista. Dör du, så dör jag.. vi har ett blodsband, du är min andra halva. Jag vill dig inget annat än ditt bästa! Så snälla, för min skull.. kämpa en liten bit till.

Riktiga "brothers" är inte riktiga brothers om dem inte tänker på DITT bästa.

Loveu

Läggor maj

Sitter här, innan skolan ffs skolan börjar om 45 min, jag råkade fixa mig lite väl snabbt hahah.. Jag läste precis en kommentar på förra inlägget hahaha jag la mig av skratt :D

Och doni säger att mitt favoritfärkortning och utryck har blivit ffs. Så sant. Jag kan inte sluta säga det hahaha (A)

Det är lov om 2 dagar kan ni fatta det? Som jag ska slappa... och plugga -.- jag har FYSIKPROV imorron, kommer få ig eller ngt liknande hahaha. Det känns som att jag kan det SKITBRA men jag har alltid otur på sånna viktiga prov, får alltid alltid sånna slarvfel :(

På vägen från träningen tänkte jag på tiderna jag saknar riktigt mkt. Jag har några bilder jag vill sätta ut från tider jag, om man ska vara helt ärlig,... saknar....

vi i malmö
galna bosnjaker
sommar :D
merlinkonserten
liseberg med BÄSTA !!!!!!!!!!!
fattar ni att jag var med alla jag riktigt ÄLSKAR att vara med där.. Muki & hans gäng. Donika derya felle, fakke & araberna osv haha :D så kul vi hade :(
skara med bosnjakerna... omg DET SAKNAR JAG
ännu en från skara
saknar fredde :(
hatar att vi splittrats !!!!!!!!!!!!!älskar dig irman
softa hemma hos Ema.. det är typ redbull tro inget (A)
tucepi :)

när jag fyllde 17
hahahaha tänk er att detta var för mer än ett år sen.. kedd


life goes on...

Winsor pilates <3

hahaha måste ännu en gång kommentera hur bra WP program är. Jag gjorde det idag för första gången på 3 månader eftersom vi renoverade direkt efter sommaren, NI FATTAR INTE KÄNSLAN fyfan. Hela magen blir platt på en månad, om man gör det  varje morgon :) ska börja med det igen !



Idag tänkte jag på en sak, Hur fucking mkt alla är besatta av mobil. Alltså det finns knappt ngn som inte har comviq, och ibland smsar man sånna RIKTIGT onödiga saker, ba så för man e besatt av sms & shit. Tänk er att höra att en grov blatte inte har comviq, hade personligen svimmat hahahaha. Har jag inte mobilen med mig får jag panik.. typ.. tänk så får jag ett viktigt sms blablabla. ibland kan jag faktist va riktigt seg på att svara :P men jag läser dem direkt när jag får dem. Det kallar jag besatt..

Köpte in-ear-hörlurar för 69:- på clas ohlsson skitbra hahaha säger det för att det är dem billigaste man kan hitta, slipper man betala 249:- överallt hahaha ;)

Dagens horoskop


Jag evt inte varför, men jag har sjukdom med horoskop. Jag tror på det så mkt för jag inbillar mig att det är sanning hahahaha, egentligen är det långt ifrån. I ettan läste jag horoskopet VARJE morgon i gratistidningen HAHAHAHA jag vet det är kedd.. t o m abohassan, och jag blev sån.. NÅGOT FATTAS om jag inte läst den. Nu läser jag på facebook istället HAHA uppgraderat mig och sånt.

Ibland stämmer det så bra att jag får gåshud..


Fiskarna 19/10

Are you being a doormat? You should be able to pick yourself up and do what's right if it comes to it, so make sure that you're getting the respect you deserve -- and if not, do something about it
ametist :) min sexiga sten

ofta står det du kommer hitta ny kärlek & en massa sånt, jag ba yeeees... sen ba my ass.. om mina kompisar, skolan, datan & träning är min nya kärlek så stämmer det 10000%



IDEMO U PORTUGAL

Enligt dem senaste nyheterna kommer inte Ronaldo(hetast av dem alla heta) spela.. Det blir därmed en fuckng fest för bonsien. Vi ska spela mot portugal, kmr bli kaos. Jag tror jag kommer typ dö när dem spelar och inte kunna sova natten innan. Det kommer bli ... ALLTSÅ OMG ! har inga ord ens för att beskriva... om vi förlorar, jag bryr mig inte... Vi har aldrig kommit såhär nära VM någonsin ... ever

jag vet bästa bilden...

Men denna är bättre, någon har REDAN hunnit göra en flippbild HAHAHAHAH JAG LA MIG NÄRJAG SÅG DEN



...

Man vet inte vad man har förrän man förlorat det.

Så jävla not true


Söndag

Ännu en söndag där jag inte gjorde någonting meningsfullt, seriöst. Jag vaknade, planerade att övningsköra men pappa ba PALLAR INTE... Kom det upp en orm på tv.. jag ba Ormar är söta endå.. mamma ba: VERKLIGEN INTE... dem är jätteäckliga.. Pappa ba: Jo dem är söta .. men när dem är döda ja... -.- la mig

Sen jag smsa amina, Har du lust & plugga fysik släng över din röv hem till mig. Hon kom typ dirr HAHAH satt vi och "plugga" efter typ 2 timmars snack.. Eftersom vi inte snackat ut på 40 år..

Vi ba... Cykla? Skopunkten? Ja.... HAHA så vi stack dit.. jag ba JAG VET ATT DEM HAR SKITFINA PÅ SCORETTE.. vi ba ciiiiiiiikla diiiiiiiiit? jaa.... så vi cykla tillväla... Amina ba: VAR ÄR MITT KORT :| Letade SÖNDER fickorna..

Amina: Du vet NÄR MAN ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÄKER PÅ ATT MAN TAGIT MED NGT...
Arnela: Ja ... jag vet inte kolla igen? Du kanske endå inte tog med den?
Amina: JO men kolla såhär var det.. jag skulle ut så stoppade jag den i..... AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEN ÄR I VÄÄSKAN... jag dog -.- HAHAH hon fick värsta paniken anfall ^10 och sånt

VI kom till väla HELT loffe, ni fattar inte. Jag har ALDRIG i mitt liv träffat en människa som är mer LIK mig, alltså samma musiksmak & allt jag har kommenterat innan.. Men idag var det KEDD! vi hade likadana tights, tröja, everestjacka, låga skor, RÖD DAMCYKEL, mörkt hår, samma skämt & framför allt OSMINKADE
japp jättemaxade

Så egentligen, det första vi gjorde i väla var att vi sminkade oss i kicks HAHAHAHAHAHAHAHAH vi ba ae ska vi köpa detta puder & sånt, men egentigen ville vi ba sminka oss ba så allmännt. Amina KRÄNGDE parfymer.....

Amina tyckte det var skitkul att mina föräldrar är sånna softa.. Min pappa ba.. Arnela HÅLL KÄFTEN..(på svenska) hahah jag ba AE lek inte... han ba snea blicken kaxa & sånt.. Amina LA sig.. Och min mamma ba: OMG vilka låtar du lyssnar på får huvudvärk.. Amina ba : SA DIN MAMMA PRECIS OMG? hahahahahahhahahaha

tack för idag kanin <3


modellfotografering :)

HELT FUCKING SERIÖST NI FTTAR INTE HUR SKÖNT DET ÄR ATT SOFTA! hahaha

Idag vaknade jag HELT sent, skulle börja jobba 10,40 och vaknade typ 09,15.. -.- jag jobbade.. bestämde med Mirela & amina att vi skulle fika, men så blev det inte av för jag kom på att jag hade lovat doni att vi skulle till stan och bli fotograferade.. Så jag STRESSA sönder för att hinna med bussen 16.40 och så kom jag i tid :D



Dem sminkade mig och skulle fixa mitt hår.. dem ba NEJ vi ska INTE röra ditt hår det är RIKTIGT fint, det ser ut att du har lockat det i 50 timmar hahaha fast det är så naturligt (A) haha i af, sen fotografen ba JAG MÅSTE trasha dig.. måste.. hahaha jag ba okej?

Trasha innebär att man ska lägga mkt svart ögonskugga och sen spruta vatten i hela huvudet och över håret. Över kroppen hade jag en vit duk, jag liknade först en Emo, men okej det blev faktist riktigt bra sa han hahaha. Ska boka tid för att kolla på bilderna :) Förhoppningsvis blev bilderna bra. Jag scannar bilden jag får någon gång nästa vecka <3

Kul var det i af

All I need is you

Lots of other girls, they want a lot of things that don't really mean a thing.
Baby can't you see they all flash with no substance, really don't mean nothing.
And it can't satisfy me.

All I want is for you to give me one little thing.
You can keep all your money, save all your gifts.
Your love is what makes me rich.
I don't need none of this.
I don't want fancy cars and diamond rings
All I need is one thing, won't you love me forever and ever and ever.

I'm not impressed with all the things that you can buy me cause that could be all gone in an instant.
Oh and I'm not tripping on the places you could take me.
As long as I'm with you in a minute.

Can you promise me that you'll never leave.
That you'll always stay with me, forever.
I don't need all those things, just you and me.
Always, together, forever and ever.





soft kväll..

Japp, hemma nu. Jobba imorron. jobbigt hahaha

Jag var i mezo med baby, hahaha jag tänkte på en sak.. Jag ba, vi är i skolan, smsar 24/7 snackar på msn varje dag och är efter skolan. Det är ett mirakel att vi har ngt att snacka om hela tiden. Det är aldrig "pinsam tystnad". hahahah Det är VEKLIGEN inte "us". Hhaha så skratta doni med öppna ögon, så skulle jag säga du liknar ahmed the dead terrorist.. men så blev det du liknar "ahmed the talking bunny" alltsåjag svär det var inte meningen, men min hjärna är så inställd på kaniner på sistone fattar inte varför hahahaha. Vi bölade av flabb hela dagen det är kedd.

Och så dog dog dog vi av skratt när ag berättade ngt om typ south park.. ja det är torrt men ett avsnitt var riktigt roligt.. typ I broke the FUCKING damn.. two days before the day after tomorrow... BUT thats today? HAHHA riktigt ful...måste lägga in den...


two days before the day after tomorrow

The Stealthy One "AH-CHOO!" | MySpace Videos

Vi krängde godis idag :S omg måste måste måste sluta. Träna + diet here i come, vill ha wp-kropp igen. Shiii den magen jag hade var kedd :D



Behöver fritid!

Jag bryr mig inte, lägger skolan åt sidan ikväll. Ska ut med baby.. vi får se vad det blir. Bussen kommer om TYP 40 min, har ni inget för er ba caaaaaaaaaaaeell me.

jag & donika HAHAH när vi chillar o så.. med cigg, när vi blir äldre <3

Jag var innan med pappa & mamma handla & sånt hahahaha ni skulle sett..
Mamma: sta ce mo jesti?(vad ska vi äta)
Pappa: Paaaaa neznam, kupimo peceno pile(vet inte vi köper grillad kykling, hahahaha sån klar i affären)
Mamma: Imam KUPONE iz MAXA! (jag har kuponger från max)
Pappa: JAPP då vet vi var vi ska...

HAHAHA dör, jag pallar inte att alla balkan använder varenda kupong. Jag svär om kupongen är typ 10:- billigare för en hörapparat, och ingen i släkten behöver, dem hade köpt den ba så.. för att det är kupong...

Är det inte dara nästa vecka;) och halid beslic & crvena jabuka om 3 veckor? ;) vilka går?


Jävla kanindamp

:) detta är bästa fredagen på länge, spinning idag? MÅSTE få upp min styrka & kondis till som den var för ett halvår sen. FYFAN vad tiden går snabbt... det känns som att det var igår alla klädde upp sig för fredag hahaha och så kommer dem med det idag igen. En vecka är så snabbt att jag knappt hinner ta ett djupt andetag utan flipp :S

Erfarenheter ändrar folk, som ni säkert vet. Jag erkänner, jag har alltid varit ytlig, alltid kollat på utseende. Men det är inte det viktigaste. När man väl MÅSTE umgås med folk som inte är så fina på utsidan, kan man märka att insidan kanske är dubbelt så fin som någons utsida. Och det är det som räknas...



En människa kan ha så bra personlighet pga att den blivit uppfostrad väl & gårinte runt och leker cool, att man helt enkelt STRUNTAR i hur han/hon ser ut. "Min kille ska ha blå ögon, fin klädestil, rik bla bla bla" det är typiskt tjejer. Men ska jag säga en sak? Jag har slutligen lärt mig, utsidan är bara ögongodis. Vad hjälper det dig att din kille är snygg? Han kan väl likabra vara världens fulaste? Ni kommer endå ha lika kul, gillavarann lika mycket? Det är personligheten som räknas !

Ganska ovanligt att höra det från mig, hade mirela, amina och martina sagt.. Deki & Doni hade kanske märkt att jag har ändrats lite vad det väl gäller det. Man ska heller inte döma folk efter beteende på offentliga ställen. Man är vanligtvis inte samma person i offentligheten som privat med en enskild människa.



Här kommen ännu en "killavslöjare"
Jag tänkte, hur ska man med detaljer veta hur en kille är?
1. lyssnar han bara på hiphop, rnb (ex flo rida, eminem, tupac,  & sånt)
eller kan han lyssna på kärlekslåtar? (ex usher, kanye west, Chris Brown, K-young)

HAHA nu blir det arnela-dupt-tänkande...
Lyssnar han på kärlekslåt  -tror han på kärlek
tror han på kärlek - kommer han kanske bli kär
blir han kär i dig - kommer han inte lämna dig
lämnar han inte dig - blir du inte sårad....

2. Ni ska träffas och han säger "kom och möt mig.." eller säger han "jag kommer till dig..."

"kom och möt mig" testar han dina gränser för hur mycket du är villig att toffla för honom. Det har alltid varit killen som hämtar tjejen, och så ska det förbli.

Du möter honom - han tar dig för givet
han tar dig för givet - du kommer bli hans toffel
du blir hans toffel - han tappar intresse efter ett tag
han tappar intresse - hittar en annan... SIMPELT

3. Kan han säga förlåt när han gjort fel?
Om han kan, så blir det lätt att bli sams så klart.


Ni bråkar (han har gjort fel) - han säger förlåt
han säger förlåt - du blir glad och kan inte motstå hans söta & sårade blick
du förlåter. Och inget mer med det :)

Om han kan säga förlåt, är han inte en envis kille.. en fördel för dig.

Och så fortsätter det.. detaljer kan vara delar av personlighet.


wtf

Döda mig? Jag kom hem halv 6 idag. Fattar ni vad det innebär.. ingen träning, ingen vila.. Plugga på en väldigt kort tid innan jag lägger mig. Jag orkar inte. När kommer det jävla lovet? Okej jag erkänner, det kommer inte hjälpa mig så mkt, men åtminstone lite hahah.

idag skrattade jag så mkt att jag grät, bokstavligt. Vi alla hade blivit höga på äppelpaj så vivar helt hyper på biologin. Alltså, när jag tänker efter var det eeeeeendå inte så kul :P Det handlade typ om en barnslig låt som donika lekte cool över att hon kunde, så mobbade jag henne genom att säga: Hej jag heter donika och låten GÅR TILL SÅ: everybody sing a song doda doda.. så hon blev wannabe sur och slängde läppsyl på mig och missade och läppsylet sprängdes åt alla håll. Och jag dog av skratt.

Har inte mer tid att skriva haha trots att jag har lite att skriva av mig. Men det får bli senare <3


Don't look back, keep looking straight

Hon trodde inte på kärleken. Det var bara något som fanns i filmer, något påhittat. Och även om det fanns, skulle Hon aldrig låta en kille komma in i hennes liv eller låta en kille såra Henne. Detta beslut bröt hon direkt då Hon träffade Honom. Första gången Han kramade Henne, visste Hon att Han hade en sorts makt över Henne. Han var alltid där, i hennes tankar. Han började besöka Hennes drömmar. Kände han likadant? Var han den rätte?

Hon blev förälskad, kunde inte äta, sova eller tänka på något annat än Honom. Känslan av fjärilar i magen fanns ständigt där. Hon var glad. Hennes liv kändes fullbordat, inget fattades så länge Hon hade Honom. Orden "jag älskar dig" kom redan andra dagen. Lite väl snabbt, men Hon tyckte att det kändes rätt. Detta skulle vara länge. Han fick Henne att känna sig speciell. Hon drog in Honom i sitt liv. Och där fanns Han.. i Hennes liv... fastän Hon sa att Hon aldrig skulle tillåta det. Han är inte som alla andra, påstod hon. Han älskar mig.. han skulle aldrig såra mig, aldrig göra något som inte var rättvist mot mig. Killar är killar, men Han är speciell. Var han den rätte?

Ödet... finns det
? Enligt henne fanns det. Annars skulle inte dem passat så bra ihop. Dem skulle aldrig lärt känna varann om inte ödet fanns. Ödet "brought them together".



Allt dem gjorde tillsammans tänker Hon på, nu i efterhand. Brustet hjärta & minnen är det enda Hon har kvar av Honom. Han visade sig vara som alla andra. Ändå.. trots allt, vill hon ha tillbaka Honom i sitt liv. Varför? Han sårade Henne, djupt. Lämnade ett tomt hål i Hennes hjärta. Han älskade inte henne? Fel. Han älskade Henne. Inte lika mycket som Hon älskade honom, påstod hon. Det var inte möjligt enligt henne. Att älska någon så djupt som Hon älskade Honom, kan ingen i världen göra igen. Ingen kan älska någon lika mycket som Hon älskade Honom. Aldrig. Varför.. är frågan Hon ofta ställer. Hon tänker ofta på det som en gång varit.... varit....

Don't look back in the past, there is no future in it.


Bosnatröja :D

HAHA idag hade jag BIH-TRÖJA i skolan hela dagen, för att stötta mitt land ikväll mot spanien :D och inte bara vilken bosnatröja som helst... utan DZEKO tröja.. till och med svenskar i min klass vet vem han e ;) vf? jo för HAN är anledningen till varför Wolfsburg vann detta året ;) respekt

Helt seriöst nu, dagarna känns för korta för att man ska hinna med allt. Ska göra Fysiklabbrapport nu och jag vill till väla för att köpa hörlurar och jag vill kolla match, och jag vill plugga fysik & läsa engelskabok.. PLUS träna... wtf man hinner inte allt :(


FFS

Skolan är på G. Prov, inlämningar, redovisningar.Det är krydd.. Igår (måste kommentera) Snackade sina på mattelektionen, jag ba KÄFTEN SINA.. sina ba: hör du vad hon säger till mig anders(vår mattelärare) Han ba: -.- KÄFTEN SINA hahahahahaha som jag skratta. Vilka G'z vi har som lärare jag svär. Dem bästa !

HAHAHAHAA kolla glasögonen ffs

Och varje gång Guzzi ser mig han ba : Omg :D hahahahahaha läggor maj

Idag tränade jag förfan vad svag jag blivit hahaha sen finns det sån man på gympan som ritkigt djurar, och skriker HOJ HOJ o sånt helt tiden som jag flabbar. Träffade elle & alex där haha som också är duktiga och tränar. Och när jag väl skriver om det måste jag, JAG MÅSTE MOBBA DERYA & FELLE HAHAHAH. Dem går på sån "komma i form grej" på friskis. OCH DEM ÄR DEM ÄNDA UNDER 50 ÅR HAHAHAHAHAAHAHHHAHAAHHAAHAHAHHA

Doni har tagit av tandställningen, helt söt :D nu & innan. Muki ba: va har du haft tandställning? HAHAH han gav sig inte ba: nej hon hade inte, ljug inte & sånt man ba okej :P (jag ska fan itne säga ngt) visste inte att mateo hade tandställning :P

P&K


Flippblogg?

Japp Mateo & Denis är back, med sin blatteblogg. Helt insane. Om ni pallar läsa långa roliga texter gå in på
http://flippbloggen.blogg.se/

Simpelt

Om jag skulle sammanfatta allt jag lärt mig om livet i tre ord:
Det går vidare.

Skööööööööövde 10/10

Japp, jag var så ivrig över att vi skulle dit att jag knappt sov. Jag lovar jag vaknade varje timme. och till slut jag ba JAG BRYR MIG INTE JAG VAKNAR NU (och klockan var typ 5) hahaha vi skulle samlas på statoil 7.. KEDD. Skickar amina sms: kan jag hänga med? -.- Jag ba nej verkligen inte, kom till mig 7 HAHA hon ba OMG måste djura HAHA

Japp vi började åka 8.. Så tråkig resa på vägen dit. Jag & Amina ba: Vi behöver mukis & denis skämt nu... -.-
Aminka & jag

flyktingar?! kolla min lilla azra som e däckad <3<3<3<3 helt snygg ju

Vi stannade vid Burger King för att kränga? Och helt seriöst, man ska ALDRIG råka säga ngt fel framför admir, han mobbar en i TYP 5 år framåt.. Istället för att säga skicka marama, sa jag skicka marami & han mobba mig hela dagen + hans småkusiner -.- HAHA
Nu när man kollar bilderna inser jag att vi har fett mkt bilder när vi äter HAHAHAHA.. detta var det första vi gjorde när vi kom dit..:P alla ba: är det någon som inte vill ha sin kykling? HAHAHA och vi åt 2 timmar tidigare.. Jävla hungriga huliganer
sen bytade vi om, i ganska stor stress kan man lugnt säga.. Jag där borta i grön HAHA
Sen våra seximomakillar.. Muki hade INTE passat i att vara white-boy hahahah :P
Vi när vi sjöng :) Jag önskar ni kunde HÖRA som vi ägde fett .. Flaggan där bak dödar...
HELL yeah da pose.. jag passar inte i slöja HAHAH
HAHAHA var tvungen att sätta ut denna, Almir fottades mot en spegel med min kamera. och han är typ 10 men redan i fjortisåldern :P
vi, jag längst fram hahaha helt entusiastisk
vi igen

Almir & jag :) erkänn snygga

Så snygg grupp :)

MÅSTE berätta om letandet efter matställe HAHAHAHAHAHAHA... Vi kommer till mc, vi har inte käkat på 8-9 timmar. Mc-s matkö var RIKTIGT lång, minst en halvtimmes väntan. Så vi letade efter pizzeria.. vi frågade folk på gatan. efter ett bra tag att vi letat ger bosnierna upp & börjar gå till mc.. jag envisas & säger vi letar kinarestaurang? Vi går ditåt och mitt i allt ser vi "KEBABHOUSE" helt tomt med bra pris.. fattar ni att Denis muki & denis bokstavligt talat KUTADE sprang som judar mot kebabhouse HAHAHA jag och amina när vi kom in ba: JAG VILL HA DET OOOOOOOOH NEJ DET OH SÅ GOTT.. hahaha Muki ba: jag tror aldrig jag har sett någon säga så, och peka på maten HAHAHA får ni mat hemma?


Jag vet inte ens om jag borde berätta om denna bilden HAHAHAH. vi får be denis själv berätta någon gång HAHAH

Ingen fick äta förrän vi fottat maten HAHAHAHA

Admir ba, jag sitter här äter ba hör man Arnela säga: mmmmmmmmmmm va gott HHAHAHAHAAHHAHA
sen alla mobba mig :P

Sen bytta vi om och PARTEJ

Muki & Arnela

Denco & aminka

gänget skitsamma hahaha
Adnan & Arnela
Sexbomber



Vi fottades fan inte på dansgolvet haha wtf men det finns en 2 st på killarna




Sen bråkade vi om vem som skulle sitta i minibussen.. Efter tjaffset satt jag & amina fram med dem här coolingarna bakom. Vi satt där & flippa och sånt sen efter ett tag blev vi sånna Real Deep HAHAH värsta berätta sånna upplevelser man gått igenom sånt läskigt och sånt.. det roliga är att när jag tittade runt när någon berättade hade alla öppen mun HAHAH äkta inne i det.
När vi fottades fick jag RIKTIGT rolig bild på muki,SOM VI SKRATTA han ba JAG E TRÖTT SLUTA så blev det "krama-muki, för-att man-har-skuldkänslor-moment"


Sen däcka vi MITT i allt HAHAHAHAHA och ni som pluggar biologi vet vad mutualism är.. när 2 arter är nära varann och har nytta av varandra, det var ÄKTA jag och Amina i framsätet hahahaa hon lutade sitt huvud mot min axel, och jag mitt huvud mot hennes huvud HAHAHA ae. När vi stanna på macken blev alla pigga, amina ba: SOCKER !!!!!!!!!! så köpte hon 4 choklad hahahaha ABOHASSAN på henne nu

RIKTIGT KUL HADE JAG .. TACK FÖR EN UNDERBAR DAG <3<3<3<3<3<3<3<3<3 VI behöver ingen annan än varandra för att ha RIKTIGT kul. ffs Som denis hade sagt. Han hittade också på en ny förkortning WTFM = What the f*ck MAN



Coolingen fyllde år...

Adnan fyllde år i fredes, och eftersom jag fick skuldkänslor för jag inte gratta honom så säger jag det 2 dagar senare :D GRATTIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(han till höger fyllde 19) :) anton med ölen där ja... HAHA :)

DETTA ÄR STORT!

Japp kom hem igår runt 3 tiden från Skövde, ABOW så kul vi hade. <3<3<3<3<3 bilderkommer lite senare ;) Men först och främst vill jag kommentera att BOSNIEN VANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN med 2-0 mot estland.... VI SKA KVALA OM VM PLATS NU :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ni fattar inte, detta har ALDRIG hänt bosnien... GENOM TIDERNA!

Alltså, jag bryr mig inte om vi förlorar STORT i VM, ba vi kommer in... IDEMO U AFRIKU :) !

"Bosnia - Estonia Match After years of moderate successes torn down by a corrupt system, Bosnia is back, and this time, it's unleashing everything it has with a new coach at the helm. Go get them"

Första målet :

Andra målet:


Helt ärligt, efter allt bosnierna varit igenom, förtjänar vi detta...

skär mig -.-

IMORRON händer det grejer... och jaaaaaaaaa.... ett av dem är att vi dansar.. det andra ÄNNU större, är att BOSNIEN spelar.. och jag kommer inte kolla. Det är den viktigaste matchen genom tiderna. Och jag är på en fest och dansar.. det e kedd :( jag tror jag borde skära mig nu... nu förstår jag Emosarna HAHA

Och så är det drygt 8 timmar tills jag ska vara på statoilmacken och ta farväl till helsingborg och möjligheten att kolla på matchen, VAD SKA JAG TA MIG TILL? :(



Och så finns det en sak till... Jag fick ett poäng från Mvg i matte C... ETT POÄNG, jag skar mig djupt för att Anders satt där och planera vilket av talen han skulle dra av ett poäng för.. han ba Arnela måste få VG ingen får vara bättre än mig... hahaha :)


FET UPPDATERING :D

Så ja, nu har allt fixat sig... jag har fått en cykel :) som kommer göra att jag sparar fett mkt tid. Byggarbetarna är utflyttade haha, jag har toaletter igen, och ETT HEM! kommer kunnar duscha här & så.. så träningen blir igång igen :)

Jag skriver detta inlägg och börjar skriva igen för många har bett mig att inte sluta haha.. och abeer sa till mig idag i skolan att jag måste fortsätta skriva för hon tycker min blogg e rolig :) hihi.

IMORGON ÅKER VI TILL SKÖVDE!!!!!!!!!!!!!!! det är ingen liten grej vetni ;) vi ska dansa och jag kanske ska sjunga :O:O:O

Jag skulle egentligen platta håret till imorron, men närjag ställde mig framför spegeln märkte jag att mina lockar är skitfina hahaha, vad tkr ni, ska jag platta det? :P eller ha det som jag hade på hari?

Nu ska jag dra & äta med min äskling till vänster <3

Jag har så mkt att göra att jag får ont i huvudet av att tänka på allt. Jag brukar vakna med panik, för att inte glömma något som jag skulle tänka på.. helt insane :S

Och sen MÅSTE jag besöka pistachia som alla blattar snacka om haha , fast det gör jag snart. Och Doni & Deki ska MED MIG PÅ BIO någon dag och äta innan det :D erkänn? Och Felle om hon vill? :):)

PUSS, lovar & skriva mer. FOTTO ska tas imorron som fan hhihihih. Amina tvinga mig precis att platta det,, jaja bränna håret - nästa.

Lite uppdatering

Ni kanske undrar varför jag inte skriver så mkt på sistone? Jo jag ska berätta varför... pga..

*Matteprov ons
*Biologiredovisning tis
*Tyskaredovisning fred
*Läsa 500 s svenskabok en månad
*Läsa 350 s engelskabok en månad
*Fysikprov om 2 veckor
*Kemiprov 2 kapitel 2 veckor
*Kemiprov ALLA kapitel 4 veckor
*Historia grupparbete 1 vecka

Mår dåligt av allt blir fan deprimerad...

Men roliga saker kmr väl hända inom kort ! :)

Lite bilder komna :)

Bilder från Hari mata hari & Halid beslic

I bilen :)

Jag mirela & Dzanica

Dzana mirela zinaida & jag ... SÅ kul vi hade <3

Ni behöver inte ens kommentera att vi hade liknande hår, dzana amina & jag.. men mitt var flätat innan och deras var tripplat hahaha (till mitt försvar wannabe)

Fler bilder kommer från dzanas kamera lite senare, hon har mkt plugg & grejer hinner inte skicka dem :)
Tack för en underbar tid tjejr <3


<3

Vill ägna ett inlägg åt mina närmaste vänner, som jag har märkt att jag älskar så otroligt mkt :)
Jag har mina gamla och alltid trogna vänner Mirela och Sabina.. Sen har jag älskade Doni..

Så har en ny människa kommit in i mitt liv.. Amina... Ni kanske har märkt att jag är en väldigt öppen person, men trots det tar jag aldrig in folk i mitt liv hur som helst. Jag har tänkt mycket på att man ska lyssna på sitt inre och släppa in dem som ditt inre säger att du ska släppa in.. Men detta har jag slutat med, för man ska vara riktigt försiktig med vem man släpper in i livet. Börjar man älska en person, och den lämnar dig, är det kört. Det är svårt att läka.



Jag tror på ödet. Är det ment to be så är det det helt enkelt. Man ska inte TVINGA på något. Men jag har märkt att jag & Amina är VÄLDIGT lika. Vi har samma smak på smink, kläder, stil, parfymer, killar, samma humor, samma skämt det är sjukt. Vi är sjukt lika. Om ödet bestämmer att hon ska vara en kompis jag kommer att älska, så händer det någon gång. Och samma med Donika, jag och hon tillsammans... katastrof. Till och med min mamma säger det haha, hon ba man kan tro att ni har en och samma mamma haha :P Sen har vi Derya också, som helt enkelt är en UNDERBAR männsika, som alltid kommer ställa upp. Godhjärtad som FAN!

Det är helt enkelt dags för mig att läka mina gamla sår, och vara öppen för ett nytt liv, med nya människor som jag ska försöka förlita mig på :)


Älska är ett starkt ord för mig, och jag tycker människor sliter ut & använder sönder ordet och ordet har förlorat sin mening. Men från min mun hör man inte "jag älskar dig" så ofta. För jag att jag ska kunna uttrycka mig med ett starkt ord, som bara mina närmaste får höra, så dem vet hur mkt dem betyder...

ni är underbara

Trött?

Igår var det FINE FINE, med FINE FINE guys.. Jag stack dit med Aminka, Mirelka, Dzanica & Zina..
Heeeej Mirela var med enes, Dzana med denis, aminka med en och jag och zina blev ensamma kvar.. -.- wtf maen? jag måste erkänna att jag är lite väl petig var det gäller killar, kan ej hjälpa och som straff fick jag typ kolla på medan kärleksparen visade big loooove och värsta romantiskt på en konsert med romantiska låtar HAHAH


Bilder måste komma inom kort, fattar inte hur mkt vi maxa systemet på en konsert utan fest-musik HAHAHA

Jobb idag, tävling för barnen.. vaknade fett tidigt och la mig sent :(
måste berömma min brother from another mother Mirzet som fick 2 guld (bröst & rygg 50m) äkta G.. och sen måste jag berätta om lill-killen som var 3 år och satt sig bredvid mig, han ba: heeeej vad heter du :) hahaa sen jag ba hur gammal e du? så visade han upp pekfingret långfingret och lillfingret hahaha AAAAAAAAAWE :D sån helblond.. sen när han stack han ba kan jag få en puss? SÅ OTROLIGT SÖT !

Nu när jag är som tröttast ska jag dra & plugga och bli ännu tröttare, YES! MENINGEN MED LIVET!

pussssssssssssst & kram


Jag har SÅN tur

* VILKEN START PÅ DAGEN!
direkt när man börjar gå mot skolan börjar det hagla, ösregna & blåsa... YEAH RIKTIGT SKÖNT.. och en vanlig TIDNING räddade mitt hår...

* Innan det började regna RÖSTÖRDES MINA HÖRLURAR, och VEMFAN kan gå utan att lyssna på musik? inte jag i alla fall -.- och jag svär om inte detta är mina 10:onde hörlurar jag tagit sönder... FINNS DET INGA SOM ÄR HÅLLBARA?

* Jag bestämde mig för att INTE ta en tugga av gårdagens pankakor i skolan, och när jag väl ångrade mig, och tog första tuggan, fick jag sylt över HELA tröjan JIHI :D

* Och på vägen hem regnade det värre än på vägen till skolan... är inte turen på min sida ;)?

idiots 4 ever

Igårkväll var jag lite väl flummig så jag skrev ett jättemobbat sms

Godnatt sov sött som en katt och snubbla inte på en ratt. Sila dina dåliga drömmar genom en tratt, så du inte känner dig matt för det har jag en gång vatt där jag satt i min fula hatt. Kommer få fnatt om jag inte får en patt.. e/ Havet Kattegatt(Arnela)

Så skickade jag det till några, som BÖLADE av skratt fattar inte, och Amina frågade: VA HAR DU HITTAT PÅ DET SJÄLV? hahahahahah dog... så nu har både donika och Amina skrivit om det/kommer skriva om det i sina bloggar HAHAHA ae.

Jag kom också tänka på en sak.. jag umgås bara med galet folk.. alltså när jag skickade ett cp-sms fick jag värre tillbaka HAHHA och alla typ överdriver med reaktionen och sånt...

och ikväll blir det Hari mata Hari & Halid Muslimovic hoppas vi på :) ska dra & fixa naglarna & grejer. ha de


HAHAHAHHAHA

STEVE O FREESTYLAR !!!!!!!!! HAHAHHA
(han har HÄRLIGASTE skrattet hahah denna "hähähähääh")

Jag var tvungen att lägga in den, jag dog av skratt åt hans freestyle.. HUR FAN SER HAN UT??? "han är inte pårökt" och ofta man röker framför policen wannabe... och vafan var det "we paid our dose now we want our bread, we are on top cuz that's what I said" hahahahaha WTF MAEN?


De flesta killar har ett "annorlunda inre"

Okej, sorry killar men nu ska jag avslöja er.
Har man inte flera gånger hört om "badboys" som pga en tjej blivit bättre killar?
Killar som pga sin familj slutat deala, röka, skolka osv..
Killar som ändrat sig HELT pga att de vill ha en tjej som inte gillar den personligheten han har.
Killar som är GALNA som mitt i allt öppnar sig på ett annat sätt än vad han brukar.
Killar som är hårda på utsidan men till slut börjar gråta?

Varför måste killar alltid hålla masken och leka coola? varför kan ni inte bara vara öppna, våga gråta & helt enkelt sluta upp med dumheter?


Jag vet varför, de flesta tjejer faller för "the badboy".. ingen tjej vill ha en mesig kille som hade stått och tittat på om en annan kille började ragga. Man vill att han börjar lägga sig i, så klart. Finns det ingen som är mellan? Som kan öppna sig och vara ärlig, bli en bra person & kunna bli kär.. men endå vara badboy med gränser?

"Jag var med en tjej förra helgen, jag vet inte vad hon heter" är typiskt killsnack. Men i sällsynta fall, där killen vågar stå upp för sig själv och riskera att bli kallad mes av sina kompisar kan säga "Jag kan inte vara med er för jag ska vara med tjejen jag älskar idag". Jag säger inte att man tar tjej före kompisar, men att man vågar stå upp för att man älskar en tjej/kille.


Jag kom tänkande på det idag, när jag lyssnade på en låt på min ipod på lektionen idag... som STEVE-O sjunger... (bara ni som kollar jackass, wildboyz eller wild'n'out vet vem han är) jag tror inte det finns en sjukare person än honom... alltså finns det ens EN normal bild på honom?


KOLLA BARA TATUERINGEN, det är en FUL bild på honom och under står det: YEAH DUDE, I ROCK STEVE-O


Han på jackass.....VARNAR KÄNSLIGA TITTARE :P!!!!!!!!!!!!


MEN ENDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så sjunger han denna underbara låt :D


KAN NI FATTA DET? VILKEN UNDERBAR RÖST... DET KALLAR JAG VISA KÄNSLIG SIDA !!!!!!!!!!!!
nej jag kan inte fatta det :S


RSS 2.0