Kexet gör min dag!

Kexet är såklart Ema :S HAHA. Jag har ej uppdaterat för jag fucking inte pallat .. sekunder blir minuter, timmar, dagar och veckor. Det går för fort. Uppdaterar sen kollar jag bloggen - oj har inte uppdaterat på 1 vecka :) kul ju! Hade jag berättat allt jag gör i skolan o efter ni hade ba wtf är detta EN dag? För man vaknar 6 och stannar inte förrän man ligger i sängen kl 9 o kollar 2½ men. Vad mer kan jag säga? SINAN SAKIC 8/10 älskar..
Del från min egna blogg 2009-08-18
Måste bara kommentera att JAG ÄLSKAR SINAN SAKIC !!!!!!! fucking bästa artisten genom tiderna... Första låten är hans, I LOVE... Och om jag hade gått på hans konsert jag tror jag hade svimmat .. jag vet inte vad jag hade gjort alltså flippat ur :P



Helg med någon jag älskar över hela mitt hjärta :D

Önskar jag kunde förklara och greja om allt jag o Deki gjort i helgen. Så mycket skratt, så mycket tillbaka- och framtidstittande :D Snackat ut och kommit på fötter om varann igen. Nu vet jag mer om hur hon har det (ja det e stenviktigt)..
Jag stod o väntade på henne på fredagen helt typ till mig. Fattar ni hur det är att träffa en av sina absolut närmaste vänner (som man umgicks med VARJE dag) efter 6 hela veckor? Det var en UNDERBAR helg!
Vi snacka om så sjuka grejer, och bara att dra till Willys var typ världens utflykt med så mkt skratt att man dog..
Först stack man till stan för att luncha/fika så man kunde snacka ut.
Dagen efter blev det plugg HAHAHAHAHAHA (dör för att vi båda pluggar till civilingenjörer och snackade om livet plus pluggade) Ni kan tänka er hur glada alla andra som pluggade va..
Vi tog med hela maxi typ..
skrattade asmycket. Till slut fick en kille damp (jag förstår honom) men han sa inget HAHAH han ba satt där helt irriterad men jag KUNDE INTE hålla mig för flabb alltså.. Deryas fel!
sen..blev det utgång :D
Nja vår kombinering har inte varit direkt bästa :D men ja det e så vi e vana.. festa bort pluggandet.. dagen efter ta igen :P
Så för vi inte skulle missa bussen köpte vi frukost på Willys och satt och åt på fucking hållplatsen HAHAHAHA alltså vi gjorde värsta matbordet av bänken, tror folk tänkte att vi sneat livet eller ngt :)
HAHAHAHAHAH Krryyyydddd
Jaja alltså vi doppade torrt bröd i mjukost.. lagom normala..
Vi käkade pizza igår vi käkade minsta kebaben i världen förrigår (nyttiga tjejerna)
Jag tyckte kebaben va för 10-åringar o då får jag tillbaka ett sms "Då har du kommit rätt" -.- hahahah orkar ej
Kommer sakna min underbara älskling :( Bara hon sa hejdå idag gjorde jag blev helt lissen. Men då blir det hbg 6e okt :D ska bli gött !

Nu kan jag se tiden..

Jag kan koppla datum, tid, månader och år till saker jag upplevt med mina underbara vänner o min familj. Det  har alltid funnits upp-och nedförsbackar. Det som räknas är dem som varit med dig på vägen. De som ställt upp och fyllt upp din tid med något som bara blev minnen sen. Som jag sagt innan är bloggen mest för att jag ska kunna kolla tillbaka och kunna blicka tillbaka då minnet sviker.
2007:
Vem säger tjej o kille inte kan vara vänner livet ut?
2009:
srce!
Jag och mina då 3 bästa killkompisar
Jag och killarna från min skola då jag gick i 2an?
Är det inte mr 2.05 ?
Killarna som får mig att le. Älskar älskar älskar ER
En gång i tiden
Då mina tjejer tog studenten,, jag hade bara slutat ettan
Min andra bror
Barnen på bilden är inte så små längre.. fan va tiden går
alltid mezo!
Mina 2 söta kusiner
Jag o bev i början av ettan. Hur blev vi så tighta på bara en halv termin? HHA bevsan ! <3
Kolla som fellepelle snear mig :D HAHAHA
2010:
Mina kompisar och killen de bråkade om i 2 år.. :S
Min andra halva
Kexet som numera är en 08a
Jaa.. hade jag lagt upp alla bilder vi tog innan vi festade hade det tagit några år för mig :S
Killen som numera är en GBGare och mitt hjärta
Arnela (dåliga förloraren) och ChalleBalle
Ja.. minns jag rätt hade jag träningsverk i 2 dygn för jag tog i så mkt.. VÄGRADE förlora.. men gjorde det endå
Jjag märkte nu att jag bara kommit till 2010 typ Maj.. HAHA orkar inte spara fler bilder från bloggen.
Men märkte att detta var en av mina mest krävande inlägg. Fick ont i hjärtat. Mest för att jag inte vet om jag får lägga upp bilder på de jag en gång brydde mig mest om. Som nu har pojkvän/flickvän som hade sneat om jag la upp en bild på deras "partner". Jag har älskat många vänner i mitt liv. Men bara väldigt få av dem har jag sparat. Det är dem guldvärda. Dem man inte hittar överallt. Nu när jag flyttat inser man vilka som älskar mig för mig :)

Sämst..

Japp jag har blivit sämst på att blogga.. Va och köpte skor o jacka idag. Va hemma 20.. klart????
Vet inte hur min lägenhet ser ut innan 18 :) faktiskt. Gött...
Ngn frågade var jag bor... HALLÅÅ??? hahaha i linköping! Ska flytta 1 nov till HELT egen lägenhet :D då kanske jag börjar blogga som vanligt.

Tjooo Mannen !

Kollade Bolt undertiden jag tvättade (för allt annat va fattigt, tro inte jag kollar tecknat (A) ) Iaf.. Så kommer demhär duvorna.. Shit HAHAH jag DOG ba av orden "Eyyyy Mannen Sooooooftaaaa"
http://www.youtube.com/watch?v=ooGuIYJeJxs&feature=results_video&playnext=1&list=PL64AE60349E61AF33
Om min dag pallar jag ej berätta, orka vakna halv 7 en lördag för att göra omdugga? nej? och gå en "morgonpromenad" i 45 min i 5 graders kyla.. Hejhej för att senare göra duggan i 3 timmar, storhandla (och bli stentrött för att Maxi inte är nära mig -.- och slutligen tvätta och städa FML... HAHA men ja efter regn kommer sol :D

Innan maxi stack man med Gerda & Benjamin för aatt luncha ♥ Skönt folk de :D
.. Och Benjamin hade kul med min mobil.. "söt hand"
Haha påtal om hand.. har ni någonsin haft blåmärke på HANDFLATAN? Nej? Skulle inte tro det va.. Men jag fick det.. okej av min termosmugg.. Den va fast skulle skruva loss den och jag tog i så mkt att jag skada mig själv HAHAHA .. tufft o va student yao

why does it all fall apart in just a matter of time...

You said it once,
Said it twice,
That it hurts but I do it again
I don't change, I don't't learn, cause I can't let it in

Oh the spotlight is not for me, I close my eyes and imagine I'm home! I miss the days when life was simple, But if I never try to follow that rainbow In search for the pot of gold!

Hemma äntligen.. too much for me to handle ärligt talat. :S Och bilder kan ni ju helt enkelt glömma.. tänkte ta en bild på mina bosniska sötnosar när vi pluggade idag men ville inte smickra dem.. HAHA nä flippa men en sak som jag tänkte berätta är..
Skåningar.. Flytta aldrig upp.. BARA pga att dem mobbar dialekten.. PRECIS ALLA gör det. Vi vet att dem bara e avundsjuka :$ men dem hittar ett fel på VARJE ord. Alltså ALLA ord är konstiga enligt dem. Speciellt "krydd, kedd, flippa, hur jag säger roligt göra bara osv" alla ord med R påpekar dem. Säger jag e dansk o grejer, eller att vi svalt ngt och inte kan snacka normal svenska -.- Men okej vi VET att skånska är hett.

HAHAHAHAHAH!!

Dehär dagarna får jag ibland roliga sms på bussen, orkar inte att jag ALLTID ska se ut som ett psyk som sitter o håller inne skrattet.
Men idag när jag kollade scrubs DOG jag åt detta klippet.. vet inte vf.. men jag dog.. efter det tänkte jag "fan va mobbat o sitta helt själv o ba dö av skratt -.-" För när man va hemma och ngn fanns i närheten det känns ändå normalt att skratta åt tvn men inte nu HAHAHA

WTF

Igår kom jag hem 21.." skönt.. " missade min tvätt för det. Stress. Måste plugga. Kommer hem stress måste sova hahaha. Finns lite folk här som gör att jag faktiskt mår bättre och dämpar stressen.
Och igår kollade jag en stenhet lägenhet, (som jag inte ska köpa för den kmr va asdyr) Men i af, stod jag där nere kommer det 2 småpojkar som va typ 6 år gamla o snackar med varann..
Han ena ba: - Din lilla sexåring vill du jag ska klipp din toung?
Han andra ba: - Jag ska göra kaoz med dej!
Snacka om att laserturken från malmö blev känd i hela sverige hahaha !
Och idag dissade jag lektionen för att laga mat återhämta mig tvätta (för hand - som bosnier gör -.- för det inte finns tid hahahaah) och utanför mig står det småbarn som är rädda för 2 kattungar. helt sött.
hahaha skit i det fottar barn från balkongen. Men visst e mitt område "fint"?
Blev helt keff idag när jag insåg hur mkt jag egentligen kan imrpovisera med mat.. Hade kyckling, creme fraishe, lite sallad, pasta o kryddor hemma. Vilken lyxmiddag jag gjorde. Vf går jag civilingenjör när jag kan bli kock :S aeh

Jobbigt, men detta är mitt mål :)

De här dagarna har varit otroligt jobbiga, tkr till och med grundkursen i matte är ganska tuff.. och jag som är mattetjej? Men såhär ser statistiken ut när man väl klarat de här 5 åren :)
1,14 % av civilingenjörerna får alltså 64.000-89.000 i månaden.. Inshallah det är jag HAHAHAH
Och såhär ser statistiken ut för själva skolan:
Låter givande :)
Drar mig mot stan för en fika nu :*

ÄNTLIGEN!

Det är fredag och jag har ALDRIG längtat efter att få sova.. PÅ EN FREDAG.. men tro mig, nu vill jag bara fucking SOVA.. Efter en LYCKAD kväll med tjejerna! Med Pizza o massa snack & tack-fest-planering :)
Sööötta
HAHA elin! ♥
Kolla julia helt söt o glad jag ba helt avdankad HAHAHAHAHAH shiet

I now know this is right !

Alltså jag trodde aldrig det skulle hända, men har ni ngnsin haft dagar då ni inte hunnit sätta er vid datan .. inte ens 1 min? Denna veckan har jag i princip inte alls kunnat. Och igår va jag inte ens vid datan, fatta chocken? Jag är alltid inne på datan hahahah ! Men nu är jag hemma från skolan vi har håla jag lagar lite mat o så.
Igår va det en FET fest på cloetta center Och jag SKOJAR INTE detta va kön in.. (på dagen)
Alltså den va så lång att den fucking svängde :P
I kön slängde dem en massa grejer på oss hahah (dem långa gubbarna) HAHA vi stod i kön och jag hade ryggen mot dem så han i Orange bara:
- OJ jag tappar mina byxor!
Så vände jag mig om så han ba:
- JA NU VÄNDER DU DEJ OM!
Jag dog av skratt. Bokstavligen,.. skit i det som att jag vill se hans jävla kalsonger eller ngt
Och johnossi spelade
Så va man i stan med Andrej o Vlatko tills klockan blev ett (ja jag är medvetet om att det är onsdag och att jag börjar 08.15 dagen efter) Men fyfan så kul, de 2 är störda i HUVET ! :)
I en HEL vecka har jag sagt "jag ska handla" alltså mat.. sticker aldrig dit.. men plötsligt HÄNDER DET! hahahaha ! Och dethär är då ett litet centrum där jag bor. ALLT finns där elgiganten, jula, ikea, maxi, biltema, mcdonalds, shoppingcenter u name it ;) Snart blir det skola igen... från 17.15-21.00 (japp du läste rätt, fucking kvällslabb)

Arnela mår bra !

Haha för er som undrar okej va i stan idag med Elin och såg mina älskade gina jeans ... alltså när jag såg dem ni skulle sett! Jag typ stod där jag ba: JAG MÅSTE SANSA MIG! HAR VÄNTAT PÅ DEM I 2 ÅR ! MINST! elin ba skratta som fan hahahah (vet att jag inte e normal)
GÖTT !!
Och jag kom hemifrån idag klockan 07.10 och var hemma 20.00.. Japp så om ni undrar vf min blogg blivit tråkig så är det för jag inte kan lägga ner tid på den.
Denna flytten har gjort att jag växt som person! alltså typ bara längtar att lära känna nytt folk hela tiden :D (inte för att jag varit osocial innan.,... HAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHA... skrattretande -.-) och nej jag visste inte att jag kunde bli socialare men tydligen kunde jag.
Folk kanske tror jag e sjuk i huvet när jag typ börjar snacka på busshållplatsen, bussen, i kön i en affär, i matsalen, i kön för att köpa kaffe osv.. HAHA tror jag kmr känna hela Östgötalänet om 1 år :D Mina deprimerande tankar är borta ! Tackar Elin för det. (och mina gina-jeans)
Imorron går man hemifrån 07.10 och kommer hem 02.00? Japp fest direkt efter skolan ! GIIIIVANDE !

shit var ska jag börja?

Ja jag hade min första dugga idag (deltenta) Har lärt känna massa massa folk börjar tka om det här.. Jag va på fest i fredes, återhämtade mej i lördes tvättade själv för första gången i söndes och för att inte glömma att jag JOGGADE för första gången på en väldigt lång tid -.- men kollade min blogg nyss.. ville gråta.. saknar de gamla tiderna. Men inget kommer vara sig likt igen. :(

Vem fan bloggar kl 3 på natten?

Jo JAG :D jag har haft en UNDERBAR sittning, lärt känna skitmkt folk osv osv allt man gör när man är ny student. Och från och med idag är jag inte "nolla" mer utan ETTA ;D Känns bättre än softit! Har anpassat mig till hur folket är här. Men som sagt helsingborgska är alltid min dialekt, helsingborg är alltid min hemstad och mina bästa vänner som man har livet ut bor i HELSINGBORG! Detta är då videon från idag :D
bääääästaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(jag är schizofren)

Funderar på att lägga ner bloggen?

Vet inte varför ? Men har kommit i depp-period nu. Kanske pga matteböckerna? Brist på sömn kanske?
Jaa.. iaf idag & igår har varit hemska hemska dagar. Har insett massa saker.
Någon tror att någon är dålig - så är den bra.
Någon känner på sig att den känner någon bra - men den visar sig vara någon annan.
Någon hoppas på att någon är bra och uppoffrar sig i hopp om att skapa starkare kontakt - men den är dålig och slänger skit tillbaka.
Någon antar att någon är dålig - men blir ställd mot väggen när denna är den första som ställer upp när du har det som svårast.
Någon får höra varje dag hur mkt någon annan gillar den - men bakom ryggen snackar någon om en.
Någon vet något om någon - men den vet fel.
Ja.. allt här i livet är inte som det verkar. Man får hoppas på att ens vänner/pojkvän/flickvän är äkta och slippa "ride solo" genom livet.

RSS 2.0