Crazy school days

Alltså ibland kan jag bara inte fatta att jag en dag kmr att sluta gymnasiet. Vad fan ska man göra då? Plugga vidare och livet blir tråkigt. Jag tror inte att det ens är möjligt att någon har det roligare än mig, doni & deki i skolan. Alltså tsm vi e ba crazy..

Mitt flipp är alltid ha det gött ät kött.. Kmr doni där remixar det med RIKTIGT skånsk dialekt och lägger till "för fan". Alltså som jag skrattade jag svär ni skulle bara hört det var maxat.. Eller när jag idag sjöng på mattelektionen för jag inte pallade mer.. OCh texten var värsta okreativ: hjärna..........jag ska skjuta dig i hjärnan....... det är typ riktigt tråkigt.. Och som vanligt... DOOOOOOOOOOOG doni av flabb <3 loveu crazyhead.

Och nya smeknamnet, som ni märkt, till Derya är Deki (pga att hennes efternamn börjar på Ki) Och FULASTE smeknamnet till Mateo MATTIS som han hatar HAHAHA :)

Måste säga att jag fått tillbaka min kärlek för Diddl.. som jag älskade så mkt innan.. HAHAH det som är så kul är att nu blir min blogg precis som mateo beskrev den..

Hej jag heter arnela jag går nv jag skriver mina nv-skämt här i bloggen och jag gillar rosa...
(inte för att jag ngnsin sagt det) men det är hans sätt att mobba mig...



Finns inte sötare.. inte ens hello kitty klår honom!


Imorgon fyller en väldig speciell person 17 år :O

Familia n' all that

HAHAHA när jag vaknade fick jag ett sms av amina:
- Arnela jag hade en sån konstig dröm att du ringde mig
- Ja amina? Det är GANSKA sant :P
så skrev hon:
- Det finns ingen chans i världen att jag någonsin mer i mina levande dar ska klassa dig som normal igen -.- haha

JAG DOG av skatt åt det... jag ba nej? jag är inte det? lär mig av den bästa;) (amina själv då)

Vi ringde mateo 10 på morgonen igen HAHAHA Så fick han likadana damp igen och skrek håll käften.. sen ba vidjeces za ovo ne mogu da zaspim(A)

I af jag önskar jag kunde lägga ut videon på mitt och donis skratt 6 på morgonen innan vi skulle sova. Vi skrattade åt inget?

Finaste posen? doni då när hon fick lite damp
palla vara lika glad som mig 6 på morgonen?

Vi sov inte så mkt, för kl halv 10-10 satt vi vid sabinas bord och käkade hennes ultimata frukost.

Sen stack vi hem efter att ha hjälpt till med städning lite o så.. Jag stack till familia och var där och i väla i ungefär 5-6 timmar HAHAHA leta skor och shoppade sönder. ÄLSKA FAMILIA !!!!!!!!!!!!! Mami köpte mkt saker till mig. Underbaraste människan i världen !

Och så måste jag ännu en gång kommentera mina så snygga skor som jag såg först på Jenny, en tjej i min klass. JAG VAR TVUNGEN ATT KÖPA DEM. Och jag härmar aldrig någon men detta var ett undantag.



Den enda nackdelen med att vara lång är... att man blir ännu länge i klackar.. fucking abohassanlång. Jag är längre än alla killar :( min kille kmr få vara en 2 meters lång bosnier.. han finns typ inte?


LILILILILILILILILI

AE vi sitter här hemma hos Sabina i hennes rum; Sabina, Ema, Donika och jag? Vi hade middag / fest innan omg som vi dansa innan... och så kolla vi på date movie, SÅ FUCKING KUL ÄKTA ARNELA OCH DONIKA HUMOR.. SPECIELLT NÄR DET STOD PÅÅÅÅ TIDNINGEN 6 months old.. DONIKA SKRATTA I 6 DYGN. Sabina tyckte den va så fucking dålig att hon typ drog av sitt hår, och blev rädd av katten i filmen,...och sen "lord of the rings" som jag typ däcka till............ BORING
Och sen FEST :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Käka zeljanica och sånt mitt i allt.

vi satt där och kolla på sånna fula äckliga blondiners blogg, äkta mobbade för fan så jag härmade dem lite och vi fottades också lite minimala och maximala poserna ae det är abohassan på oss. Leker G's och sånt.. ae jag vet att det är ÄKTA kedd... palla vara seriös hela livets universum?


vanliga posen som alla "maffior" gör


"vanliga posen"


Grannarna kom typ och plinga flera gånger och vi öppnade inte. Vi skrek nog GANSKA mkt, speciellt när jag fick leka hjälte och ta spindeln. Sabina, Ema och Donikas skrik... SAMTIDIGT.. fatta oljudet? Då kom grannarna totalt.

Sen dem satte för handen så vi inte kunde se att det var dem.... så ja.... vi bara ignorerade dem GANSKA mkt och satte på BE EASY MASSARI på högsta istället :P

Nu vi ringde några kontakter.. bl annat amina, martina, Ensar och Mateo HAHAHAHA DERAS REAKTIONER på vårt arabskrik.. ni vet den KELELELELELELELELLELELE ! så högt vi kunde äkta fick attack... Mateo var tyst i typ en timme? sen till slut sa han: HÅLL KÄFTEN hahahahahah VI DOG.... det var det enda han sa...

Nu sitter sabina och leker domacica och bäddar till alla... HALV 5 PÅ MORGONEN... vi ska nog inte sova och sånt shit.. det är för småbarn?


You can't get everything you see

Jobb idag, som vanligt på lördagar. Haha måste också berätta (bara ni från fredde fattar), jag träffade Axels barn Folke & Lage på Filborna HAHAHAHAHAHAHAH DET ÄR ABOHASSAN PÅ DEM.

Snart ska Doni hem till mig, sova hos mig. Samtidigt som vi har gäster. Fast vi ska vara gäster hemma hos Sabina som ska göra en tjejmiddag, som alltid blir lyckat ;) HAr saknat fan det va längesen.



HAHAHA måste också berätta om incidenten vid maxi. Arnela kommer hem från jobbet.. pappa STÖRTGLAD och mamma typ halvbölar...

pappa: - Tre tusen i fickan för ingenting;)
Arnela: - Vad fan har hänt?:P
Omer(bror): - HAHAHA en gammal gubbe körde in i pappas parkerade bil och stack lekte oskyldig. Pappa väntade vid bilen på att han skulle komma tillbaka från maxi. Han hade 3 vittnen som lämnade nr och allt. HAHAHA vet du vad pappa sa till honom när han kom tillbaka? - PENGAR eller så ringer jag polisen!
Mamma: - HAN VAR GAMMAL :(
Pappa: - JA OCH? tror du någon hade tyckt synd om mig om jag hade gjort samma sak? VERKLIGEN INTE.  AAA FAN lacken bara lite repad och 3000 kr för lagningen ;) Egentligen sa jag 2000 kr men gamlingen hörde fel och sa 3000? Så jag bara höll med och fick en tusenlapp extra.

HAHAHAHAHAHA JAG MÅSTE DÖ palla att min pappa är äkta blatte? :P maffia för fan <3

Men det är abohassan påmin mamma som tkr synd om allt som rör sig HAHAHAHA för helvete när man trampar på en myra hon typ gör värsta begravningen och sånt HAHA.


Kan man hata någon man en gång älskat?

Ett inlägg för er som gillar att läsa lite haha.

Vill först säga att genom egna erfarenheter har jag lärt mig att det är svårt att börja älska någon.
Att sedan hata den personen krävs mycket. Det är nästan omöjligt. Jag hatar folk som använder orden hata och älska hur som hälst, man kan inte gå runt och säga jag älskar dig till alla sina kompisar. Det är bara falskt.

Att älska någon kan ta månader, år eller en evighet. Man älskar inte någon efter 1-2 dagar, och om man nu har älskat en person och till slut börjar hata den.. då måste den personen haft två ansikten.

Jag hatar människor med två ansikten. Den ena är den riktiga persononen, och den andra är den man visar sig vara. Just nu älskar jag Mirela, Omer och Donika, ställer alltid upp och har inte två ansikten sm vissa andra i mitt liv som jag älskat eller nästan älskat. Jag hoppas jag betyder lika mkt för er, trots att det knappt är möjligt.

att sluta älska någon är det svåraste som finns.


en chans till?

LÅÅÅÅÅNG skoldag

Ja trots att jag går NV så har jag SOFTASTE schemat jag svär av alla linjer ;) Förrutom då varannan fredag då jag slutar 4... haha som mateo sa att han trodde att vi skulle gå till typ 8 :P

Han tror även att jag kmr bli en rymdforskare, som jag dog när jag hörde det ouf fyfan jag ska lätt bli plastikkirurg hahaha han däremot vill bli truckförare som tar med sig lunch i box och vinkar till sin pappa när han kör till andra länder HAHAH

Alla i skolan har varit dampiga idag fyfan, jag spillde lite vatten på Hamis huvud.. han fyllde en hel mugg och spillde över mig så jag var genomblöt hela dagen ;) soft ;)

Måste även avsluta med VECKANS HETING trey songz, han e så F*CKING het





Harmony

Okej jag ska börja skriva lite mer när jag har tid. Igår var jag fadder och vi hade aktivitetsdag i olika lag. HAHA vi vann inget :P Jag gjorde alla "stationer" snabbt så jag & doni hann sticka på middag med klassen ;)

Duktigt att killar också kan diska? KLART killar i min klass diskar,lagar mat och allt fan värsta maffior
Doni & jag stack hem till mig, fixade oss och stack på insparksfest. Jag och Doni valde ut kläder till henne, först ville hon ha mina sexiga vita :) men de var LITE för stora haha så hon hade allt mitt på sig förrutom skorna som Dirre tog med sig.

AE det var keddan på oss, när vi kom dit dem ville vi skulle hjälpa till, hell to the no? haha Vi bara eh vi ska dra och köpa ngt så satt vi bakom en skylt och snacka och flippa så kom artur, alex, hame & kinge :)

HAHA ursäkta min tetkas bosniska matta
Måste erkänna att vi festade mkt mer än ettorna.

Jag faaaaaaaattar inte vf jag blivit så maxad? det kmr sånna perioder hos mig hahaha. Alla undrar om jagrökt på.. NEJ är svaret:)

Fotton från igår? Jag har några, men en annan tjej som fottade mkt mkt mer, hennes kamera blev snodd. JAG VET VEM SOM SNODDE DEN, sån äcklig fucking människa, hatar dig :) ska inte säga namn för "man kan inte anklaga" -.-

Vi utanför båten Harmony :)

Måste bara kommentera Kinges FETASTE tröja(han i orange/rosa) Det står DAMN IT FEELS GOOD TO LOOK GOOD
HAHAHA som jag dampa jag vill också ha en sån hahaha :D

Jag ville att kinge skulle vara pimp så han ställde sig i mitten hahaha Så långa vi ser ut att va, eller hur Kinge?

Doni och mr Marockan som jag är avundsjuk på för hans solbränna :P hahah

lite fest....

MYCKET fest HAHAHA... alla killar från 2:an och 3:an blev så varma att dem tog av sig tröjan HAHA
på bilder f.v. Klasskamrat bästa artur, doni, jag, hame, jacob?, och typ någon

Dirre, jag och donika :D aaaaaaaaae

Tack för igår tjejer och killar :)

Ett speciellt tack till Hami för han älskar mig så mkt hahahaha ;)

Trött -.-

JAG ORKAR INTE MER !
Fuck detta nu, jag har varit hela dagen i skolan och stan "bytt saker" kolla meningen med hela leken vad att få en skruv och till slut byta till sig till något så värdesatt som möjligt. Vi fick en ängelstaty till slut. Vissa fick gitarr, 1500:- glasögon(JL), hif tröja med atografer från hela laget.. PALLA

Och nu kl halv 6 är det grillning, jag pallar verkligen inte, jag fick skoskav ont i fötterna + täningsverk från igår. DETTA SUGER ! Ska dra och skicka in mitt körkortstillstång istället och typ kanske kanske kanske sen dra till pålsjöslott där vi ska grilla. men egentligen vill jag ba lägga mig o vila :)

Abohasan på dej?

Hif match

måste lägga in en bild om igår också :D alla faddrar och ettor hade wannabe mingel vid olympia, inte så jätte kul men doni derya muki och mateo gjorde det kul :) Hossam och abbas också på matchen för den delen
Så skulle vi fottas Doni direkt kutade så jag fottades med Derya...

och fottade donis öra :)
Snyggt visst? :)
Och måste bara kommentera att jag inte kollade på matchen utan på Gais målvakt ABOHASAN på han så kexig :)

Sen träffade vi agnesa på MC och vet ni vad det första va som hon kommentera? HAHA jo målvakten !

Idag, första dagen i skolan och första träningen. Imorgon jag kmr inte kunna röra mig av mjölksyra :D hahaha och skolan? jag har saknat den som fan jag bryr min inte om ni tror jag e pluggis, jag har saknat alla i skolan! HAHA :D

Ska dra o fixa naglarna
Peace out

Från förrigår... Tina 18 :)

Jag är LITE seg,,,, märks att skolan har början och att jag inte har tid? AE abohasan på mej... jag är bara inte hemma HAHAH

Födelsedagsbarnet med burken :D ^

ABOW :D "gänget"

Gänget på i en annan vinkel HAHA

Doni och Jag gör ultimata posen ;)

Tjejerna DOni, jag, rozafa och Agnesa :)

Doni & Jag igen

Och sen FESTA :D Jag & snyggingen Derya ! ;) För att jag ska dansa loss behöver jag inte alkohol, bara en sockerkick av läsk? hahaha så doni fyllde på hela kvällen/natten HAHA :P

Jag och absoluta Maffian Rozafa  :) Om ni undrar varför jag har annan klänning så är det för att det inte var bekvämt att dansa i den andra hahaha.

Som avslut en till gängbild

Skitkul, tack för allt alla :D speciellt till Doruntina !


Abboooo

Jag känner mig så trött, och ångrar så mkt att jag mår dåligt. Jag är SÅ glad att jag har riktiga vänner som ställer upp & lyssnar på det jag mår dåligt över.

Jag va precis och jobbade första dagen i filborna kom hem och nu väntar sån varm corba på mig mmm, för er som inte vet vad corba är så är det bosnisk gryta som bara bosniska mammor kan göra :P haha

Efter maten drar jag ut med Amina & snackar ut, jag tror det bara är hon som kan ge mig råd just nu, vet inte varför men hon vet mest om detta! Dona har också hjälpt så mycket ! LOVE DIG :)

VILL PÅ VÄGEN SÄGA GRATTIS MATEO LJUBI TE BAKA HAHAHAHA :) <3



GRATTIS ANTONIO :)

Lite bilder från Antonios fest. Och till er som inte fattar, nej jag var inte packad. Det var ramadan !
Bara lite extra glad ;) haha

födelsedagsbarnet, Arnela & Adnan ae äkta G's

glada ? :D haha
lite dans & så

okej jag ser inte normal ut där men endå hahaha


skitsamma "posarna"

Och vafan ska man inte släppa loss när det är näst sista festen man går på?
Idag är jag fett taggad för Tinas fest haha <3

Det finns inte Tråkiga fester, bara tråkiga människor. Festen blir det man gör den till



Inlägg från irman

HAHAHA en video från lägret när syftet är att sätta huvudet på en pinne och snurra? och sen springa... Lite tråkigare i början men roligare i slutet där Hossam snurrar AE stress på er som Martina hade sagt HAHAHAHAH


ny mobil ;)

Idag innan mötet hämtade jag ut min nya mobil, den är så lätt, sexig och SKITBRA,
sony ericsson T700.
Och sen direkt satte jag in nya teman. Och för er som vill ladda ner skitbra teman och ringsignaler på mobilen gå in på
http://www.zedge.net/ det finns SKITBRA teman jag svär. Sen såg jag bland annat denna som jag dog av flabb åt....(som ingen dock hade använt som tema, men endå ahahah)
sån speciell toa för emosar där dem skär sig.

Vill också berätta att jag efter mötet stack till stan med min tjejer doni och dirre, sen på mc träffade vi blatteligan och alex&calle hahaha. Mateo filmade alla med min nya mobil han slog dem på huvudet med kameran såvideon blev "fuuuuuuuuuuuucked up" som muki hade sagt :) .
Sen stack jag & doni lite på stan Dirre till LA och sånt shet.

Piss ut

<3

Måste bara säga att förrigår kom Irman ända till väla från DR för att träffa mig hihi, och mateo & muki kom från ad till fredde för min skull med sina "feta" hundar HAHA. Jag svär mukis hund Milli hade kunnat slakta en människa den e typ lika stor som en chihuahua :) och så kmr buffon där, mateos hund som hade dödat mig bara han hade trampat på mej :P


(bilden e fett gammal, kanske från 8an :))

Så sött var det i af var ba tvungen att tacka <3 lätt att jag saknade mina killkompisar mest när jag kom från bosnien !

Jag hade ändrat min meddelandesignal till sån "jesus-återkommer-till-jorden-signal" hahaha så muki härma hur det såg ut jag dog av skratt. Sen skratta han (för 359843067368785 gången) åt mjölkincidenten på fredde.

(och en bild på mateo från nu i sommar hahah när vi var i Morica han.. Erkänn helt söt när han förklarar något som e "sjukt" haha ae plus lägg märke till hans då-nya halsband ljiljan :))

När jag drog ett skämt typ i 9an skrattade Muki så mkt att han boxa mig så jag fick fläskläpp(utan flipp) haha sen sa han förlåt i en timme... sen dess drar jag ett skämt och backar typ 3 steg HAHA

OCH JAG TRÄFFADE MINA ÄLSKLINGAR IGÅR STEPHI & RUKI. Som Stephi bar mig när hon krama mig awwwwwwwh haha det e min hulken <3 så käka vi tacos, sen kom mirelas kille & hans kompis och kollade på match... BARCA FÖRLORA MED ETT NOLL, va ba tvungen att säga det :P

Älskar er :)

Learn from others mistakes

Idioter lär sig av sina misstag
Smarta lär sig av andras misstag


Man kan inte ta tillbaka det man gjort, trots att man ångrar det så otroligt mycket.
Finns så många saker jag hade kunnat göra annorlunda som hade gjort att mitt liv hade sett annorlunda ut.
Men gjort är gjort.

.. ska inte deppa, vill bara säga till er som börjar skolan imorron, att jag börjar skolan 24e (H) hahahah.
och så måste ni se denna videon, jag såg den på mtv och fattar inte dem som tkr denna låten e bra? FÖR JAG DOG AV FLABB...


Ska laga mat fixa& sticka på möte :)




GRATTIS TILL MINA ÄLSKLINGAR !

Jag önskar er all lycka & kärlek i livet hoppas ni får en SKITBRA födelsedag <3

Det är inte lätt att beskiva allt vi upplevt tillsammans, men allt vi upplevt tsm har varit bästa ! saknar er & fucking skolor har gjort större distans mellan oss, men jag finns alltid där för er !


haha ursäkta min entusiasm :P jag & Ema
Gammal bild :P


Haha var tvungen att lägga ut denna, också skitgammal bild.
Fakete biter mig i kinden HAHAH

LOVEU


Musik :)

Så nu har jag fixat nytt utseende på bosniska ipoden :P Den har EXAKT likadant utseende som min riktiga ipod hehe :P
Nu kan man också själv leta efter musik man vill lyssna på det kunde man inte i den andra :P

Måste säga att de första 3 låtarna är SÅ FUCKING MÄKTIGA... och asims nya album är längst ner jag pallade inte flytta upp dem haha.

Måste bara kommentera att JAG ÄLSKAR SINAN SAKIC !!!!!!! fucking bästa artisten genom tiderna... Första låten är hans, I LOVE... Och om jag hade gått på hans konsert jag tror jag hade svimmat .. jag vet inte vad jag hade gjort alltså flippat ur :P



Och andra låtar som är bra är Hari mata hari - Azra, som han gjort speciellt för min Azra Rasidagic :) <3
Låtar som jag också älskade denna sommaren är Colonia - Gukni golube & deen - bez trunke srama. Det är inte låtar jag brukar lyssna på men endå ahha

Jag kom inte på så många låtar från denna sommaren trots att det finns 8245789 så jag måste vänta på att Mirela ska skicka :) eller dem som e villiga?

Dragana Mirkovic - Explozija
Jos te volim, jos nisam nicija
Jos je u meni, ljubav ko eksplozija
Jos mi znacis, jos sve bih dala ja
Jos je u meni, ljubav ko eksplozija



Bosnien

Måste bara säga ett par saker som jag kmr sakna. Först igår när jag va ute och lyssnade på bosnisk musik fick jag gåshud så mkt jag saknade bosnien hahaha jag va där för 5 dagar sen. Jag kmr sakna:

- Gå ut i kafice, det kan ALDRIG bli samma sak här. Alltså i Bosnien festar man och släpper loss, till och med utan alkohol -.-

- Bosniernas självsäkerhet, de kan säga och göra vad de vill, dem är sig själva.

- Roliga raggningsrepliker hahaha, jag skrattar ba jag tänker på vad dem sa till mig och mirela.
den värsta var endå "Gledanije ste nego pink kanal"  (=idag har ni fler tittare än kanalen pink)
eller "ti si fantazija, znasli sta je to"? (=du är min fantasi, vet du vad det är?) :P haha (bara för jag bor i sverige betyder det inte att jag inte kan bosniska) :P
haha eller en gång jag hade på mig fotbollströja med Dzeko på ryggen, så sa en kille "Nisam znao da je Dzeko tako zgodan" hahahaha (= jag visste inte att Dzeko har sån fin kropp) eller jag kan inte översätta "zgodan"
eller "smijemli se slikati s vama, da imam uspomenu?" (=får jag fotta mig med er så jag har ett minne) hahah
ja jag hade kunnat göra ett helt inlägg om sånna repliker som e fucked upp.



- Och alla tutningar från bilar, okej det e inte så kul efter ett tag för det e uttjatat. Plus om man inte e beredd på det så blir man rädd och hoppar till HAHAH fast värst är när dem sen skriker ngt genom rutan haha

- Jag kommer också sakna VÄRMEN, det va fucking 40 grader hela tiden? Och från vit till choklad blev jag på 2 dagar.. :(

- KOOONSERTER !!!!!!!! hari mata hari konserten, med över 40 000 folk kom. Det var MÄKTIGT.

- Fester och bröllopp... det e helt enkelt ba kul, att dansa loss med brzo kolo ;) - me liike

- Balkanernas tröghet... hahah här passar det in att säga att dem gjort Pasteta i pizzasmak (till er pastetaälskare som e intresserade) haha. Det e fan sjukt :) och att dem börjar bråka över ett stånd på piaca, och en gång när vi skulle från Visoko kom en man in i bussen med feeeetaste bosniska mattan. Hahaha det roligaste var endå att han hade byxor på sig och vanlig tröja och sen mitt i allt sånna EXTREMA PAPUCE ahahahaha det var en syn !


- PIACA OCH BILLIGA SAKER ! haha lätt, vem hade inte saknat det? Eller det där... "IZVOLITE" eller "GAAACA GAAACA 2 ZA MARKU, 2 ZA MARKU!!" hahahhahaha eller "kosta 10 ali cu samo tebi je dati za 8" hahaha (=det kostar 10 men jag ger dig den för 8)

- Och på något sätt kmr jag endå sakna bosniska tanter som tar mig i kinden och säger att jag är världens finaste och snackar om det i en timme (utan överdrift) Och om jag städar, gör kaffe eller gör mat säger dem DIREKT .. DU ÄR REDO FÖR ATT GIFTA DIG.. vi ska gifta bort dig i DIVIC (min stad- och ja mirela det är en stad nu ffs. har med turister än zvornik i af)

kan rada upp mer men pallar inte just nu :) haha
PÖST & KRAM

LoveuDoni



SÅ mkt framför mig

Det är en vecka kvar till skolan. jag kan typ inte fatta det. Sommar 2009 är redan slut typ? Sen blir det gamla rutiner igen.
Sve po starom, sve po starom dan za danooooooooom...
Idag var jag med donika i väla haha så kul vi hade, vi träffa derya & bevz som jobbade. Fan vad jag saknat mina brunetter :) "gamla tjejligan"
Filippinen, albanen, bosnjaken och turken :D

Jag vet att det aldrig kmr bli som förr, men jag BER er (ni vet vilka ni e) att SNÄLLA bli sams för min skull?

I alla fall när vi va i väla jag hade skämmigaste ringsignalen HAHA alla bosnier vet vilken det e...
ooooooo stigla ti je poruka ni vet den hahahaha
Och så fick jag typ 10 medd på samma gång, och jag hade inte fått sms på riktigt länge.
Och ja det e inte jag som valt signalen det e min pappas haha har hans så länge tills jag får min egen för min e massakrerad haha

Och sen har jag lust att skriva om aqua(ett diskotek vid sarajevo) som är så fucking fett !!!!!!!!
Jag va och kolla på Jana en gång och fatta musiken och basen och allt, sen har dem en pool bakom scenen altså det e keddan.






to mi raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadi



Börjar skriva igen :)

Haha nu ska jag komma med lite bölande om mitt hår (igen) haha. Jag har precis fört över bilder från bosnien. Och så kmr sånna bilder där mitt hår va SÅ FUCKING FINT.. :(
Plattat
naturligt

Jepp jag vet att ni tänker att jag e dum i huvudet för jag klippte det :P
 och på tal om hår.. KILLAR ! med fint huvud,,,, SNAGGA ER....

Min brorsa hade längre hår...

Och fucking erkänn att snaggat e mycket finare?


Kommer mer bilder sen, pallar inte lägga in nu :) ska också lägga in ny bosnisk musik bara för aminas & co skulll :)


Hemma !

Altså jag vet inte var jag ska börja? haha och jag har haft många besökare trots att jag inte skrivit ngt på fucing 2 månader? hah och aminas kommentar på förra inlägget, ae jag la mig. Vill ba säga att jag e fucking glad att träffa alla <3 saknad efter sverige har aldrig varit så stor.

Jag va med Doni idag färga håret både jag och hon.. och vi har samma hårfärg och längd :P haha ps. ja jag har kort hår nu.. :( men mitt förra var fucked. Jag lägger in lite bilder från sommaren imooron, pluss jag fottade int så mkt? ni tror man har tid när man har kul.. Haris koncert=oförglömlig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vill också ba säga att jag lyssnar på sinan sakic på min nya I-pod... men det vikttiga är att SINAN E KUNG ! VÅGA NT SÄGA EMOT.. trezan e bästa låten

RSS 2.0